• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika

25.10.2021

22:35

DŽONIĆ OVERIO BRATANICU PUCNJEM U GLAVU?! MONSTRUOZNO! Pronađeni novi nepobitni dokazi, evo KAKO JE OSTAVIO DNK TRAGOVE!

printscreen

Vesti

DŽONIĆ OVERIO BRATANICU PUCNJEM U GLAVU?! MONSTRUOZNO! Pronađeni novi nepobitni dokazi, evo KAKO JE OSTAVIO DNK TRAGOVE!

Podeli vest

Goran Džonić, penzionisani vatrogasac iz Moravca, prema najnovijim saznanjima policije, pucao je u prvim satima 27. septembra iz svog pištolja pravo u glavu bratanici Lidiji Đokić (25), snajki Gordani (56) i bratu Goranu (57), vlasniku menjačnice u Aleksincu. Inspektori proveravaju Džonićev iskaz da je te noći u Đokiće pucao i jedan od braće Milošević iz istog sela. Pucano je svakako iz dva pištolja

Sve to proizilazi iz neoborivih dokaza. Džonićevi DNK tragovi pronađeni su na pištolju kalibra devet milimetara, koji je policija pronašla u Aleksincu, u stanu njegove supruge Suzane. Biološki tragovi bivšeg vatrogasca su pronađeni i na delu novca ukradenog iz Đokićevog pasata, reč je o 43.000 evra, koliko je nađeno zakopano na placu Džonićevog sina Stefana.

Biološki tragovi Džonića nađeni su i na čaurama i daskama kojima su bila zatrpana tela ubijene i zapaljene porodice, pronađene tek posle šest dana nakon ubistva. Pronađen je i skuter koji je Džonić vozio u noći ubistva, kao i njegove gumene čizme, čiji su tragovi pronađeni u blatu na mestu zločina, navodi portal Republika.rs, a prenosi Kurir.

Do Džonića je policiju odvelo svedočenje majstora od kojeg je bivši vatrogasac naručio prigušivač za pištolj četrdesetak dana pre zločina. Majstoru on nije rekao njegovu pravu namenu, već da ga je slagao da je to neki mašinski deo. Majstor je policiji rekao da se sledio kada je na internetu video čemu služi deo koji je napravio. On je policiji i prijavio ovu sumnjivu Džonićevu porudžbinu.

U krajnje sumnjivom iskazu, koji je, čak tri puta menjao, pred istražnim organima Džonić je naveo da je kobne večeri satima bio ispred kuće na oprezu, da je čekao da Đokići iz kuće Goranove majke krenu za Aleksinac da bi to javio saučesniku zbog straha za porodicu.

Trostruko ubistvo Džonić je pripisao jednom od braće Milošević, koje u selu zovu Jojke, rekavši da je on neposredni izvršilac i to iz pištolja za koji je naredio Džoniću da ga ponese sa sobom i da mu ga preda, ali koji mu je vratio posle zločina da bi, navodno, na njemu ostali otisci vatrogasca. Za drugog brata Miloševića, Džonić je naveo da je bio saučesnik bratu u paljenju žrtava i automobila, kao i krađi novca iz gepeka automobila Gorana Đokića.

Policija, prema saznanju, ispituje navode da je jedan od braće Milošević bio egzekutor, uz Džonića, i da je on pucao iz pištolja kalibra 7,65 milimetara, za kojim se traga na osnovu čaura pronađenih posle ubistva. Džonić je u iskazu rekao da je video revolver na dnu kese sa Đokićevim novcem, ali municija iz tog oružja nije pronađena, kao ni samo oružje.

- U istrazi je posumnjano da je jedan od braće Jojke pokušao da spere tragove baruta, koji ostaje posle pucanja iz svakog oružja, tako što je urinirao po rukama - kaže izvor.

Više javno tužilaštvo u Nišu, zasad, pored Džonića i braće Milošević - Kostadina i Aleksandra, okrivilo je za teško ubistvo i Džonićeve sinove, vatrogasca Milana i profesionalnog vojnika Stefana. Međutim, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da policija traga za još nekoliko lica povezanih sa zločinom.

- Raspisana je interna poternica za još jednim licem. Imamo saznanja da ih ima još više - rekao je Vulin.

Za to vreme stručna javnost ništa manje nije zbunjena od običnih ljudi jer su Džonićevi sinovi izneli iskaze u kojima imaju alibi da su u noći zločina bili na radnim zadacima, a braća Milošević paralelno tvrde da su neosnovano optužena, što su potvrdili i najbliži članovi njihove porodice. Izvor iz istrage otkriva da je moguće da će braći Milošević uskoro biti ukinut pritvor budući da protiv njih, osim iskaza Džonića nema dokaza da su na bilo koji način umešani u zločin, što tvrdi i advokat braće Milošević Mladen Magdelinić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 godine

*** već da ga je slagao da je to neki mašinski deo. *** A ono prigušivač za poštolj... Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha,,,, niste normalni, šta pišete ! ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija