• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

29.10.2021

20:40

DŽONIĆU PORODICA OKRENULA LEĐA?! Angažovali advokata samo za njegove sinove!

Informer

Vesti

DŽONIĆU PORODICA OKRENULA LEĐA?! Angažovali advokata samo za njegove sinove!

Podeli vest

Tročlana porodica ubijena je u noći između 26. i 27. septembra

Porodica Gorana Džonića angažovala je advokate samo za sinove koji su u pritvoru, prenose Novosti.

To znači da Gorana i njegove sinove koji su u pritvoru zbog trostrukog ubistva brane različiti advokati.

Jednog je angažovala porodica Džonić, ali samo za braću, dok Goran ima branioca po službenoj dužnosti koga mu je postavio sud, što je predviđeno zakonom u slučaju da nema angažovanog punomoćnika.

Podsetimo, tročlana porodica ubijena je u noći između 26. i 27. septembra kada ih je, kako se sumnja, Goran Džonić, brat od tetke Gorana Đokića, namamio da dođu do mesta zvanog Dudine Bare u ataru Moravca gde ih je ubio pucajući na njih iz pištolja, a zatim zapalio njihova tela.

Veruje se da je motiv zločina koristoljublje jer je Đokić u vozilu uvek nosio velike sume novca s obzirom na to da se bavio menjačkim poslovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija