• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/objektiv

03.11.2021

13:48

SUPRUGA MOLILA DŽONIĆA DA PRIZNA UBISTVO ĐOKIĆA?! Došla je u zatvor tražeći od njega da konačno kaže istinu i OSLOBODI SINOVE!

Zoran Sinko

Vesti

SUPRUGA MOLILA DŽONIĆA DA PRIZNA UBISTVO ĐOKIĆA?! Došla je u zatvor tražeći od njega da konačno kaže istinu i OSLOBODI SINOVE!

Podeli vest

Goran Džonić, uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić, biće ponovo saslušan u četvrtak, verovatno da bi pojasnio neke navode jer je više puta menjao iskaz

Naime, on je prvo sinove i braću Milošević označio kao saučesnike, a onda dao neki drugi iskaz i na kraju se branio ćutanjem.

Kako piše Objektiv njega je navodno u pritvoru posetila supruga, koja je pokušala da utiče na Džonića kako bi konačno rekao istinu o svemu, tačnije priznao zločin. 

- Juče ga je u pritvoru posetila i supruga Suzana, vidno potresena, u nadi da će ubediti supruga da kaže istinu, ma kakva ona bila – otkriva izvor ovog lista.

Inače, kako smo ranije pisali, porodica nije angažovala ni branioca za Gorana Džonića, te mu je dodeljen advokat po službenoj dužnosti, a cilj im je da se sazna kompletna istina i njegova prava uloga u zločinu.

Za sinove rodbina angažovala poznatog advokata

Poznatog niškog advokata Filipa Domazeta angažovali su za advokata Goranovih sinova vojnika Stefana i vatrogasca Milana, koji, prema dosadašnjoj istrazi, nemaju veze s ubistvom Đokića jer su, pre svega, kritične noći bili na svojim radnim mestima.

Ozlojeđene što je Goran svesno ili indirektno uvukao sinove u problem i što je istragu usmerio na njih, uprkos tome što je priznao da je zločin počinio bez njih, njegova supruga Suzana i njena snaja Milena, Milanova supruga, policiji su ispričale sva saznanja koja mogu da rasvetle detalje koje je Džonić sakrio od inspektora i tužioca u krajnje sumnjivom iskazu koji je dosad menjao tri puta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlax

pre 2 godine

Dokazi su ti koji terete sinove. Ako dokaza nema onda nema sta da traze u pritvoru. Ali neko pravi namerne greske koje su radjene i prilikom istrazivanja ubijene pevacice Marjanovic.

Avatar

pre 2 godine

To što imaju alibi da su bili na poslu, ne znači da na neki drugi način nisu bili saučenici ubistva. U smislu planiranja i prikrivanja. Supruga je isto mogući saučesnik

sledeća vest

Vesti

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji
Društvo

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji

Kroz projekat Lokalnog investicionog razvoja (LIID) svih 145 opština i gradova u Srbiji dobiće ukupno 265 miliona evra bespovtatne pomoći za projekte u tim lokalnim samoupravama, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kaže da su lokalni projekti podjednako važni kao i auto-putevi i pruge, jer podižu kvalitet i komfor života ljudi u mestima u kojima žive.

04.07.2024

10:22

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija