• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.11.2021

16:20

DŽONIĆA OPET DOVELI U TUŽILAŠTVO! Prethodno saslušani svedoci posredno ukazali SAMO NA JEDNOG IZVRŠIOCA UBISTVA?!

D.K.

Vesti

DŽONIĆA OPET DOVELI U TUŽILAŠTVO! Prethodno saslušani svedoci posredno ukazali SAMO NA JEDNOG IZVRŠIOCA UBISTVA?!

Podeli vest

Goran Džonić stigao je danas nešto pre 16 sati u Više javno tužilaštvo u Nišu gde će biti saslušan povodom ubistva porodice porodice Đokić zbog čega se nalazi i u pritvoru

Džonić je dovezen u marici, a u tužilaštvo je uveden na sporedni ulaz direktno iz policijskog automobila.

Podsetimo, danas ranije u Višem tužilaštvu u Nišu saslušana su trojica meštana, povodom ubistva Đokića.

- Čovek koji je Džoniću napravio prigušivač navodno je rekao da je Džonić kod njega došao i zamolio ga da mu napravi navoj. On je naveo da mu nije rekao zašto mu navoj treba, ali da nije bilo pomena da je reč o predmetu koji mu je potreban za poljoprivrednu mašinu - rekao je izvor Kurira i dodao:

- Prigušivač je navodno pronađen i poslat na veštačenje.

Foto: D.K.

 

Mladić koji je vozio Džonića od Tešice do Moravca rekao je da ga je komšija pozvao i rekao da dođe po njega.

- Momak je ispričao da mu je Džonić da mu je skuter ostao u Tešici. Inače, mladić živi pored imanja na kome su nađene zakopane pare i praktično mu j eprvi komšija.

Inače, Džonić je juče po podne izveden iz pritvora i u pratnji zatvorskih stražara doveden u policijsku stanicu palilula u Nišu kako bi prepoznao braću Miloševića, za koje tvrdi da su mu saučesnici. 

Iako je čak 13 svedoka dalo alibi Džonićevim navodnim saučesnicima, te i pored toga što je on prepoznao samo jednog od troje ljudi koje je umešao u ubistvo, još nema nagoveštaja o njihovom skorijem puštanju iz pritvora.

Foto: MUP Srbije

 
Traga se i dalje za revolverom ubijenog Đokića i ostatkom novca

Revolver žrtve, za koji svi tvrde da ga je Goran Đokić nosio sa sobom a čija je kutija pronađena u njegovom stanu jpš nije probnađen

- Takođe i dalje se traga za ostatkom novca jer se sumnja da je Đokić kod sebe imao daleko više novca od sume koja je pronađena. Moguće je da tužilaštvo odluči da pozove još svedoka kako bi se činjenično stanje do kraja razjasnilo a zatim sledi razmatranje rezultata veštačenja nakon čega bi trebalo da se odluči da li će se istraga nastaviti samo protiv Džonića ili i protiv ostalih uhapšenih.

Vrlo je važno da se to uradi pre isteka 30 dana od određivanja pritvora jer nakon toga u predlogu za produženje ove mere , tužilaštvo mora da navede čvrste razloge da bi sud prihvatio njihov zahtev, kaže izvor Informera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija