• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2021

11:54

MAJKA PRETUKLA BEBU, A NE OČUH?! Familija šokirala policajce tokom uviđaja

Informer

Vesti

MAJKA PRETUKLA BEBU, A NE OČUH?! Familija šokirala policajce tokom uviđaja

Podeli vest

Monstruozno prebijanje bebe na Karaburmu uzdrmalo je čitavu Srbiju ovog jutra

Prema prvim informacijama Rašid B.(29) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao sina svoje vanbračne supruge koji još nema ni godinu dana.

Bebi, koja je sa teškim povredama zbrinuta u bolnici, polomljene su obe ruke i noge! Naš izvor otkriva da istražitelji sumnjaju da je beba bila žrtva nasilja i pre brutalnog prebijanja koje se dogodilo prethodne nedelje.

Foto: Informer

Kuća na Karaburmi u kojoj se desio monstruozan zločin

Međutim, kako Informer nezvanično saznaje, familija je policiji tokom uviđaja iznela šokantne detalje, koji bacaju potpuno novo svetlo.

Oni su, naime, za zversko prebijanje optužili majku nesrećne bebe, koja je prebačena u Tiršovu i stanje joj je stabilizovano.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 2 godine

Jos jedan primer kako je covek bez dokaza proglasen krivim i uhapsen, a zena bolesnik, ne znam koliko jos hocete da bi uvideli koliko je ova drzava jadna i sve samo ne pravna, koliko ovakvih slucajeva, a blazih ima a da se ne pise o tome, koliko vi nazovi novinari hocete dokaza da ne postoji pravo u Srbiji, na osnovu cega je uhapsen covek, jer policija ima nalog da se hapsi svaki muskarac pod tvrdnjom da je nasilnik, znaci kriv bez dokaza imam snimak iz policijske stanice koji ce uskoro biti objavljen sa istom izjavom inspektora.

KIR SRBIN

pre 2 godine

Ово подсећа на онај виц о Перици "Шта је најбрже на свету", изгледа да су новинари најбржи на Свету, објаве вест без икакве провере, битно је, што већа сензације и пре конкуренције која такође нема везе са новинарством. Некада су новинари били господа, данас су новинари најобичније трачаре типа "Радио Милева"!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija