• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.11.2021

10:09

TRAGIČNA SMRT UČITELJICE TIJANE (36) IZ NOVOG SADA Stravičnu nesreću izazvao mladić (21) koji je bio DROGIRAN KOKAINOM

facebook.com

Vesti

TRAGIČNA SMRT UČITELJICE TIJANE (36) IZ NOVOG SADA Stravičnu nesreću izazvao mladić (21) koji je bio DROGIRAN KOKAINOM

Podeli vest

Učiteljica Tijana B. (36) stradala je u jezivoj nesreći koja se dogodila kod Kaća. Nesreća se dogodila kada je "mercedes" za čijim volanom je bio P.K. (21) zbog preticanja prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa automobilom u kojem je bila Tijana.

Nesrećnoj devojci nije bilo spasa, a testiranja su pokazala da je vozač koji se zakucao u njen automobil u trenutku nesreće bio pod uticajem droge -marihuane i kokaina.

Tijana se toga dana vraćala od rođaka koji žive u mestu nadomak Zrenjanina. Od siline udarca, "reno klio" koji je vozila bio je potpuno smrskan i vatrogasci su morali da seku automobil kako bi izvukli njeno telo.

Prema rečima očevidaca nesreće, mladić za volanom je preticao kolonu, što je izazvalo sudar.

- Mladić je iz samo njemu znanih razloga počeo da pretiče kolonu automobila na delu puta gde to nije dozvoljeno jer je tamo puna linija. Budući da su i iz drugog smera počeli da pristižu automobili on se približio koloni koja je išla u njegovom smeru te se praktično provlačio između dve kolone automobila konstantno povećavajući brzinu. U jednom trenutku je zakačio vozilo sa svoje desne strane i verovatno tada izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u drugu traku u kojoj se direktno sudario sa ’’renoom’’ - naveli su oni koji su se zatekli na mestu nesreće.

U sudaru, i vozač P.K. je zadobio povrede i smešten je u Klinički centar Vojvodine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

U osnovnoj školi "Ivo Lola Ribar" u Novom Sadu, gde je Tijana radila, kolege ne mogu da veruju da se ovako nešto dogodilo i da je jedan mlad život prekinut na tako tragičan način. Za nastradalu koleginicu imaju samo reči hvale i navode da je bila jedna od omiljenih u školi.

Ovo potvrđuju i reči roditelja dece kojima je Tijana bila učiteljica. Kažu da je bila veoma dobra i plemenita duša, da su deca volela, slušala i poštovala.

- Poslednji pozdrav našoj uvek nasmejanoj i dobroj učiteljici. Pamtićemo te uvek i spominjati, živećeš uvek u našim uspomenama’’. ’’Saučešće porodici,Tijana je bila našem starijem sinu učiteljica a on njena prva generacija. Kada je on pošao u 5. razred, mlađi sin je krenuo kod nje i evo ni dva meseca nije prošlo, šta reći deci? Ostaće lepe uspomene, bila je odličan pedagog, puna entuzijazma, uvek vedra i nasmejana, deca su je baš, baš volela’’ - neki su od komentara roditelja na društvenim mrežama.

Tijanina porodica - otac, majka i brat u šoku su nakon tragedije koja ih je zadesila. Kobnog dana, roditelji su čekali ćerku da se vrati, mislili su da kasni, a onda im je stigla stravična vest.

Kako pričaju prijatelji porodice, Tijana je planirala da se osamostali i odseli od roditelja. Kupila je stan koji je polako opremala, ali nažalost, nije dočekala da se useli u njega.

Tijana će biti sahranjena danas na Gradskom groblju u Novom Sadu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija