• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

10.11.2021

19:07

SRPKINJA NAPRAVILA HAOS U BEČU! Fizički napala sina zbog seksualne orjentacije, obračunala se i sa policijom!

Vesti

SRPKINJA NAPRAVILA HAOS U BEČU! Fizički napala sina zbog seksualne orjentacije, obračunala se i sa policijom!

Podeli vest

Na lice mesta došla je i ekipa Hitne pomoći, a nakon intervencije žena je prebačena u bolnicu

Srpska državljanka (47) napala je fizički svog 26- godišnjeg sina danas u Beču nakon što joj je saopštio svoju seksualnu orjentaciju.

Između žene i njenog sina započela je svađa, koja se završila fizičkim okršajem, prenosi Telegraf.rs.

On je odmah pozvao policiju, a nekoliko službenika nije uspelo da obuzda ženu koja je bila vidno uznemirena.

Ona je zatim napala 26- godišnjeg policajca, nasilno je skinula zaštitnu masku sa jedne žene i tom prilikom joj je nanela nekoliko ogrebotina po licu.

Na lice mesta došla je i ekipa Hitne pomoći, a nakon intervencije žena je prebačena u bolnicu u potpunom nervnom rastrojstvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bili piton

pre 2 godine

Jadnica,to je ta druga strana medalje zivota tamo.

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija