• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

11.11.2021

07:43

POLICAJCI UPALI NA BROD U BEOGRADU Tamo zatekli tovar vredan 10 MILIONA, uhapšena cela posada!

MUP Srbije

Vesti

POLICAJCI UPALI NA BROD U BEOGRADU Tamo zatekli tovar vredan 10 MILIONA, uhapšena cela posada!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Odeljenjem za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su tri osobe zbog sumnje da su prokrijumčarile oko 55.000 litara nafte, čija se vrednost procenjuje na oko 10.000.000 dinara.

Uhapšeni su kao članovi posade zatečeni na brodu u vlasništvu privrednog društva „MM-Brodski prevoz“ Z. M. (59), S. T. (67) i D. P. (21), dok se za još jednom osobom intenzivno traga. 
Policija i službenici Uprave carina su na Dunavu, u blizini Pančevačkog mosta u Beogradu, presrela teretni brod i u njemu pronašla krijumčarenu naftu.


Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krijumčarenje, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Foto: MUP Srbije

Brod na kojem je otkrivena nafta


Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin pohvalio je pripadnike policije koji su učestvovali u ovoj akciji i naglasio da ona pokazuje odlučnost države da osigura bezbednost na rekama i ne dozvoli šverc nafte, akcizne robe ali ni druga krivična dela.


 Ministar je istakao da se borbom protiv ove vrste krivičnih dela, policija bori za budućnost naših građana i naše dece, jer sprečava da se novac, namenjen za puteve, škole, bolnice, sliva u ruke kriminalaca.

Foto: MUP Srbije

 


 „Zato smo i pokrenuli stalnu akciju „Plovne reke“ i nećemo dozvoliti kriminalcima da naše plovne puteve koriste za kriminal. Naše reke će biti bezbedne i sigurne“, poručio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radovan

pre 2 godine

Kao i obicno uhapseni mali prestupnici, a Dragan Djilas i Slavisa Kokeza, koji su opljackali drzavu za preko 1. 200 000.000 evra ( milijarda i dvjesto miliona evra ) se setkaju po Americi, Dubaiu, i drugim egzoticnim destinacijama sirom svijeta.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija