• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.11.2021

12:55

JASMINA JE POTEGLA NOŽ I ISEKLA ČOVEKA, NIJE JOJ BILO PRVI PUT! Dolazak policije sprečio je tragičan kraj DRAME U KOTEŽU/FOTO/

MUP Srbije

Vesti

JASMINA JE POTEGLA NOŽ I ISEKLA ČOVEKA, NIJE JOJ BILO PRVI PUT! Dolazak policije sprečio je tragičan kraj DRAME U KOTEŽU/FOTO/

Podeli vest

Žestoka svađa uznemirila je sinoć žitelje Ulice Jovana Isailovića u Kotežu, a skori dolazak Hitne pomoći i policije bio je dokaz da se u zgradi na ovoj adresi odvija prava drama

Naime kako Informer saznaje, posle žestoke prepirke Jasmina J. potegla je nož i njime povredila muškarca(38) koji je u tom trenutku bio u njenom stanu.

Foto: informer.rs

 

Dolazak policije prekinuo je svađu i sprečio da se ona završi sa težim posledicama. Povređenog muškarca Hitna pomoć je odvezla u Urgentni centar, dok je još uvek agresivna Jasmina privedena u policijsku stanicu i protiv je je podnešena krivična prijava.

Foto: informer.rs

 

Jasminine komšije ne kriju da je policija stalno dolazila zbog nje, jer je često pravila probleme, buku i svađala se sa kim god je stigla.

Foto: informer.rs

 

Povređenog muškarca komšije ne poznaju, već ističu da su ga u momentu iznošenja iz zgrade videli prvi put u životu?!

Foto: informer.rs

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija