• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

13.11.2021

13:52

MRTVU MAJU VOZIO 140 KILOMETARA U KOLIMA Najnoviji detalji jezivog ubistva Kraljevčanke, ubica vešto izbegao patrole

printscreen

Vesti

MRTVU MAJU VOZIO 140 KILOMETARA U KOLIMA Najnoviji detalji jezivog ubistva Kraljevčanke, ubica vešto izbegao patrole

Podeli vest

U automobilu marke "Golf 4" čiji je vlasnik M.P. (55) iz Tutina forenzičari su pronašli čauru i tragove krvi što upućuje da je u ovom vozilu ubijena Maja O.(35) iz Kraljeva čije je telo pronađeno u reci Ibar u Ribariću.

Za ovo ubistvo policija sumnjiči M.P. koji je u bekstvu i za kojim se intezivno traga. Prema dosadašnjim nalazima istrage, osumnjičeni je telo ubijene žene vozio oko 140 kilometara od Kraljeva do Tutina.


Zamenik višeg javnog tužioca u Novom Pazaru Edis Arifović rekao je za Informer da su u vozilu osumnjičenog pronađeni značajni tragovi i dokazi.


- Sve to ukazuje da je žrtva ubijena u tom automobilu - kazao je Arifović.


Kako Informer saznaje, osumnjičeni M.P. je najverovatnije otišao u Kraljevo svojim automobilom kako bi se video sa Majom. U automobilu je došlo do svađe, a zatim i ubistva. 


Izvor iz Tutina blizak istrazi za Informer kaže da je Maja ubijena u vozilu na Ibarskoj magistrali u Kraljevu.

Foto: printscreen

Putanja kojom je ubica vozio mrtvu Maju u kolima


- Osumnjičeni je njeno beživotno telo vozio najmanje 140 kilometara. Od Kraljeva do Tutina prošao je kroz desetine naseljenih mesta, kroz gradove i opštine... Verovatno se trudio da izbegne saobraćajno-policijske patrole kojih, inače, ima mnogo na toj deonici puta - kaže izvor iz Tutina.


Kada je došao do mesta Bektov vir, osumnjičeni je sa magistralnog puta skrenuo levo ka kanjonu Ibra. Zemljanim putem do reke je vozio oko sto metara, a zatim je na obali parkirao automobil.


-Iz automobila je izneo telo ubijene žene i sa leve obale ga bacio u reku. Telo je plutalo dvadesetak metara i zakačilo se o kamen. On to nije primetio pa je ušao u vozilo i otišao odatle - kaže naš izvor.


Na samo dvadesetak metara od mesta sa kojeg je bacio telo u reku nalazi se ribolovačka kućica. Osumnjičeni je to mesto izabrao jer je, najverovatnije, primetio da iz dimnjaka ne izlazi dim što znači da u kućici nije bilo nikoga.


- Verovatno je i ranije tu dolazio pa je znao da je ribolovačka kućica često prazna, odnosno, da u njoj nema nikoga. Primetio je da iz dimnjaka ne izlazi dim što je bila još jedna potvrda da je mesto pusto, kaže naš izvor.


Nakon toga, osumnjičeni je otišao kući i u svojoj garaži parkirao vozilo. Od tada mu se gubi svaki trag. Policija je vozilo pronašla istog dana kada je iz reke izvučeno telo ubijene Maje Odalović. A. Grbović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 2 godine

Pronašla sam je na fb, jer sam iz Kv, pa sam pomislila da je ne znam slučajno.. Videh sliku sa sinom.. Tuga.. Tom monstrum dozvolite da narod sudi, u Kv, da ga okace na Milutina.. Saucesce porodici..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15