• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

15.11.2021

11:11

Davio majku zbog čokolade, čekićem napao policajce! BIZARAN SLUČAJ NA NOVOM BEOGRADU!

Vesti

Davio majku zbog čokolade, čekićem napao policajce! BIZARAN SLUČAJ NA NOVOM BEOGRADU!

Podeli vest

Mladić A. M. (32) iz Novog Beograda pokušao je u subotu ujutru golim rukama da zadavi majku D. J., iznerviran što mu nije dala čokoladu. Kada je policija došla i pokušala da ga obuzda, on je patrolu napao čekićem

 

Porodično nasilje prijavljeno je oko devet sati ujutru, posle čega se više policijskih patrola odmah uputilo na adresu u Ulici Džona Kenedija.

- Čim su policajci došli, pomahnitali A. M. zaleteo se na njih s čekićem u ruci. Jedan policajac je bio prisiljen da ispali hitac upozorenja u vazduh i tek tada su uspeli da savladaju agresivnog mladića - rekao je naš izvor iz istrage.

 Majka uhapšenog A. M. izjavila je da njen sin ima ozbiljne psihičke probleme otkako je pre nekoliko godina izašao iz zatvora, da pije lekove i konzumira drogu, te da je do sada fizički nasrtao na nju čak deset puta:

- Sve sam prijavljivala policiji i Centru za socijalni rad. Ovaj put me je napao zbog čokolade, pošto sam mu rekla da je ostavi jer mi treba za tortu. Smrskao ju je na moje oči, a kada sam mu rekla da to samo svinje rade, dograbio me je za gušu i podigao u vazduh. On je psihički upropašćen. Ništa ne radi, priča da želi da se ubije i krivi sve nas za smrt brata - rekla je ona.

Ova porodica je, inače, doživela tragediju kada se u istoj kući pre četiri godine obesio srednji od trojice sinova. Najstariji A. M. u to vreme je bio na odsluženju zatvorske kazne, dok je najmlađi sin invalid. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija