• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

16.11.2021

09:31

JASMINA UBILA MUŽA JER JU JE PIJAN MALTRETIRAO Nož bacila iza šporeta, pa pozvala policiju

Informer

Vesti

JASMINA UBILA MUŽA JER JU JE PIJAN MALTRETIRAO Nož bacila iza šporeta, pa pozvala policiju

Podeli vest

Jasmina B. (42) iz Surčina priznala je juče da je u nedelju nožem ubila svog muža jer joj je dojadilo to što ju je stalno pijan vređao i omalovažavao!

Kazala je da joj je u jednom trenutku pao mrak na oči i zarila mu je sečivo u grudi dok je sedeo na krevetu, nakon čega je pozvala policiju.

Bili sami u kući

Porodična drama odigrala se u nedelju oko 17 sati u iznajmljenoj kući u Kosovskoj ulici u Surčinu, gde su Milorad i Jasmina živeli sa tri sina. Izvor blizak istrazi kaže da su supružnici u trenutku zločina bili sami u kući.

- Jasmina je mirno sačekala policiju, patrola ju je zatekla pored kreveta, na kome je Milorad ležao. Kazala je da se često svađala s mužem jer je često pio i tada bi joj stalno nešto zvocao i vređao je. Bila je u šoku, plakala je i držala se za glavu dok je objašnjavala šta se dogodilo - kaže sagovornik Informera i dodaje:

- Govorila je da je više puta upozoravala Milorada da prestane da je vređa kad se napije, ali on je nastavio po svom, navodno joj je prigovarao za svaku sitnicu. Na kraju joj je pukao film, pa je otišla u kuhinju i uzela je nož iz fioke, a onda se vratila u sobu i ubola muža u grudi. Nakon toga, bacila je nož iza šporeta i pozvala policiju.

Foto: Pixabay

Jasmina je nakon zločina bacila nož i pozvala policiju


Milorad je obilno krvario iz rane na grudima i Hitna pomoć ga je brzo prevezla u u Urgentni centar, ali je preminuo.

Jasminin i Miloradov srednji sin ispričao nam je da njegov otac nikada nije bio fizički nasilan prema njegovoj majci, ali da "ona nije više mogla da trpi psihičku torturu".

- Tata je mnogo pio, to je majku izluđivalo. Jedina stvar koju nije mogla da podnese jeste alkohol, a tata je mnogo pio i tada bi joj svašta govorio. Tata je radio kao auto-lakirer u jednom servisu, a mama je bila domaćica. Kad god bi se vratio s posla, bio je pijan. Ona bi mu prigovorila, a on bi tada izašao iz kuće, popušio koju cigaru, pa bi se vratio i počeo da je vređa - priča Nemanja.

Hoće da je spasu robije

On dodaje da je Jasmina pre izvesnog vremena dobila tumor na mozgu, ali njegov otac uopšte nije imao obzira za to i nije promenio svoje ponašanje prema njoj.
- Majka se lečila, išla je i na hemoterapiju, nije joj bilo lako, ali izgledalo je kao da sve ide nabolje. Ne znam šta se desilo u nedelju po podne. Ni braća ni ja nismo bili u kući. Brat mi je javio da je majka ubola oca i da su ga prebacili u Urgentni centar. Otišli smo pravo tamo i saznali da je umro. Ne znam šta ćemo sad da radimo. Sahranićemo oca, a majka... Ne znam šta će biti sa njom, pokušaćemo da je nekako spasimo robije - rekao je Jasminin i Miloradov sin. 


Komšinica: Nije ga ubila za džabe

Komšije iz Kosovske ulice u Surčinu kažu da su i ubijeni Milorad i njegova supruga Jasmina bili maltene neprimetni i da se nisu ni sa kim družili.

- Znam da su bili podstanari u toj kući, ali verujte niko u komšiluku ne zna da li su tu bili tri meseca ili tri godine. Tako su bili nekako neprimetni. Znam samo da imaju tri sina, i to je sve... Verujem da ga Jasmina nije ubila "za džabe". Verovatno joj je zagorčavao život - kaže komšinica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Ako je tacno da je pijan maltretirao ako ga je ubila. Tako i treba.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija