• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

16.11.2021

19:03

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Muškarac doživeo moždani udar, vatrogasci ga izvlačili iz đubreta!

Vesti

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU! Muškarac doživeo moždani udar, vatrogasci ga izvlačili iz đubreta!

Podeli vest

Muškarac (67), inače sakupljač sirovina, kako se nezvanično saznaje, doživeo je moždani udar, a policija i vatrogasci, pokušavaju da dođu do njega

Prava drama odvijala se na Novom Beogradu, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića.

Muškarac (67), inače skupljač sirovina, kako se nezvanično saznaje, doživeo je moždani udar, a policija i vatrogasci krenuli su u potragu za njim.

Ekipe su bile na terenu od 14 časova, bezuspešno pokušavajući da izvuku muškarca, ali nisu uspevali zbog đubreta koje je sakupio u stanu.

Kako kažu stanari zgrade, komšiju su više puta prijavljivali službama, ali zakonski za ovaj problem ne postoji rešenje.

Nešto posle 18 časova stigli su specijalno obučeni vatrogasci, izvukli nesrećnog muškarca i izneli ga iz stana punog đubreta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija