• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Jugmedia

16.11.2021

22:18

STRAVIČNA NESREĆA KOD LESKOVCA! Sekli automobil kako bi izvukli mladića iz smrskanog vozila!

Vesti

STRAVIČNA NESREĆA KOD LESKOVCA! Sekli automobil kako bi izvukli mladića iz smrskanog vozila!

Podeli vest

U selu Brza kraj Leskovca sinoć se dogodila stravična saobraćajna nezgoda u kojoj je dvadesetjednogodišnji mladić srećom preživeo, ali uz pomoć vatrogasaca koji su morali da seku smrskano vozilo kako bi ga izvukli iz njega

U selu Brza kraj Leskovca sinoć se dogodila stravična saobraćajna nezgoda u kojoj je dvadesetjednogodišnji mladić srećom preživeo, ali uz pomoć vatrogasaca koji su morali da seku smrskano vozilo kako bi ga izvukli iz njega.

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 22 sata, kada je vozač usled neprilagođene brzine, u blizini škole, sleteo s puta, udario u betonski stub, odbio se i uleteo u jedno dvorište.

„Na licu mesta su bile tri policijske patrole, vatrogasci i hitna pomoć . Vatrogasci su sat vremena sekli kola bi izvukli  suvozača“, priča čitalac JuGmedie iz tog kraja.

Kaže da je on bio u autobusu punom putnika koji su morali da čekaju dok povređenog mladića ne spasu.

„To je već drugi udes za nedelju dana na tom mestu gde se škola nalazi u Brzi. Nema ležećih policajaca, a put je skoro pravljen, pa se divlja po njemu“, komentariše naš čitalac, koga najviše zanima u kakvom je zdravstvenom stanju povređeni.

U PU Leskovac potvrđen nam je događaj i rečeno da je slučaj preuzelo Osnovno tužilaštvo u Leskovcu na koga su nas uputili.

Pošto iz tog tužilaštva novinari ne uspevaju da dođu do bilo kakvih informacija ni u toku radnog vremena, nismo ni pokušavali da zovemo, ali je logičan zaključak da je slučaj predat ovom organu najverovatnije zbog vozača automobila koji je svog suvozača doveo u životnu opasnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17