• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink

20.11.2021

13:29

/VIDEO/ ŽENA SA 4,47 PROMILA ALKOHOLA NASMRT PRETUKLA BOKSERA?! Superteškaš podlegao povredama, Jelisaveta odležala pet godina u zatvoru!

Printscreen TV Pink

Vesti

/VIDEO/ ŽENA SA 4,47 PROMILA ALKOHOLA NASMRT PRETUKLA BOKSERA?! Superteškaš podlegao povredama, Jelisaveta odležala pet godina u zatvoru!

Podeli vest

Pijana žena od 50 kilograma nasmrt prebila boksera teškaša. On je podlegao povredama, a ona je za ubistvo odležala pet godina u zatvoru

Jelisaveta Nedeljkov je imala 4, 47 promila alkohola u krvi.

- Sve se to desilo u mom stanu u Novom Sadu, tu smo bili moj dečko i moj prijatelj, bivši bokser i ja. Prethodno veče mi je ukrao telefon, a tog dana sam ga molila da mi isti vrati. U jednom trenutku je nasrnuo pesnicama na mene. Odmah dolazi policija i odvodi nas u stanicu i tamo meni i drugookrivljenom rade alko test. Merili su mi nekoliko puta. I veštak je izveštačio da sam imala 4,47 promila alkohola u krvi. Moj dečko je bio trezan, a za povređenog ne znam tačno, ali je i on popio - priseća se Jelisaveta i dodaje:

- Povređeni je od teških povreda imao prelome ruke i noge. Nije bilo unutrašnjeg krvarenja, CT je bio u redu, noramlano je komunicirao sa lekarima, nije gubio svest. Ja sam imala teške povrede glave, nisam videla na jedno oko i poslali su me kući uz obavezno mirovanje. Posle četiri dana on umire, a mene i mog dečka hapse posle 10 dana. Te dane sam provela u kući, pijući. Izjave se pola sećam, a pola ne. Odatle su me odveli na trežnjenje u zatvorsku bolnicu - ispričala je ona za TV Pink.

Jelisaveta kaže da je teško da je sa takvim procentom alkohola mogla i da stoji ne da uradi nešto drugo.

- Veštak to tretira kao srednji stepen pijanstva kod mene, a sposobnost da shvatim značaj dela smanjenu, ali ne u značajnoj meri. Drugi kaže da je ta akoholemija inkompatibilna sa životom - dodaje ona.

Prema drugom veštačenju, utvrđeno je da sam imala 2,9 promila alkohola u krvi, ali je moja uračunljivost bitno smanjena.

- Dečko me u policijskoj izjavi naveo da mu je zadao dva udarca, ali sam ja nastavila da udaram prijatelja. Priznao je da je izbrisao i sakrio šipku, svoju krvavu jaknu, nameštao mesto zločina...on je osuđen na četiri godine zatvora - kaže Jelisaveta.

Ona je nevoljno dodala da je dečko izdao, napomenuvši da to nije bila prava veza, već kombinacija.

Jelisaveta kaže da mu je oprostila.

- Ipak mi je u decembru donosio jagode sa šlagom - dodala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija