• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Kurir

22.11.2021

08:58

SVAĐAO SAM SE SA PROSTITUKAMA DA NE ULAZE U RIJALITI Marko izneo neverovatne tvrdnje o poznatim starletama

Vesti

SVAĐAO SAM SE SA PROSTITUKAMA DA NE ULAZE U RIJALITI Marko izneo neverovatne tvrdnje o poznatim starletama

Podeli vest

Najpoznatiji balksanski makro Mihailo Maksimović priznao je da je među prostitutkama koje su radile za njega bilo rijaliti zvezda. On je o svom poslu progovorio prvi put nakon što je izašao iz zatvora.

Kako tvrdi, često je morao da se svađa sa svojim štićenicama jer su želele da uđu u rijalitije zato što su smatrale da će im to dići cenu, dok je on bio uveren da to nije dobro za posao.
- Ja sam se svađao sa njima kad su ulazile u rijaliti programe. Nisam smatrao da je to korisno za posao. Po meni to više odmaže nego što pomaže. Ono što je interesantno to su te naslovne strane, klijenti to vole. Ali ja nijednoj radnici nisam mogao da zabranim ulazak - kaže Maksimović, koji je pred Višim sudom u Beogradu priznao da je posredovao u prostituciji.


Maksimović kaže da je na kraju popuštao pod željom prostitutki da postanu poznate, ali im je rekao da pred kamerama ne smeju da pominju njegovo ime. 

- Uslov je bio da me ne spomenu kada uđu, ja sam svima rekao da me ne spominju. Nekada se dešavalo da me spomenu neki, pa sam ih ja grdio, jer meni to nije tada odgovaralo - kaže bivši makro.
Brojne starlete poput Božane Vujinović, Mimi Oro, Tijane Ajfon, Sanje Stanković pominju se kao saradnice Maksimovića, a on makro kaže da sve imaju njegove simpatije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ogi

pre 2 godine

Промоција проституције...Стидите се

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija