• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. G.

22.11.2021

09:10 >> 09:15

DEDA (69) SILOVAO DEVOJČICU (9) Majka otkrila tragove krvi na njenim gaćicama

Ilustracija

Vesti

DEDA (69) SILOVAO DEVOJČICU (9) Majka otkrila tragove krvi na njenim gaćicama

Podeli vest

Milan S. (69) iz jednog sela u okolini Loznice uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je seksualno zlostavljao unuku (9) u svojoj kući! Manijak, koji je deda-teča nesrećnom detetu, zlostavljao je devojčicu punih godinu dana, a jeziva tortura otkrivena je tek kada je majka devojčice otkrila tragove krvi na njenim gaćicama.

Izvor iz istrage kaže da je Milan prilikom hapšenja negirao da je zlostavljao unuku, ali mu je nakon saslušanja u tužilaštvu ipak određen pritvor do 30 dana. Tereti se za krivično delo obljuba maloletnog lica.
- Devojčica je, kako je utvrđeno, često spavala kod Milana i njegove supruge, koja je tetka devojčicinoj majci. Milan i njegova žena nemaju dece, a žive u istom selu sa devojčicom i njenom majkom. Međutim, devojčica je u poslednje vreme negodovala kad treba da prespava kod deda Milana, ne želeći da objasni majci zašto. Tek kad je majka primetila krv na ćerkinim gaćicama, devojčica joj je ispričala sve o torturi - priča naš izvor.
O svemu je obaveštena policija, a devojčica je onda do detalja objasnila šta joj je radio deda Milan.
- Ispričala je da je spavala u istom krevetu sa babom i dedom. Kazala je da bi je deda Milan, kad bi baba zaspala, dirao po zadnjici i međunožju, a ona iz straha nije smela ni da zucne. Rekla je i da ju je deda dirao po polnom organu i kad god bi ostali sami u sobi ili u kući - rekao je naš izvor.
U Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, koje vodi ovaj slučaj, samo su nam potvrdili da je Milan S. uhapšen, ali nisu želeli da otkriju detalje zlostavljanja.
- S obzirom na to da se radi o veoma osetljivom slučaju, ne možemo da damo više informacija. Istražni postupak se nastavlja, sledi niz veštačenja, saslušanja, kao i angažovanje lekara, pedagoga, psihologa i socijalnih radnika - kažu u tužilaštvu.

Milanove komšije ispričale su nam da je on nekada bio komunistički funkcioner i da ga u selu znaju kao bahatog bivšeg moćnika.
- Milan i njegova žena nemaju dece, a ceo radni vek proveli su na dobro plaćenim radnim mestima. Bez obzira na to što nije omiljen u selu, niko nije ni slutio da će postati pedofil pod stare dane! Nije ni majka devojčice kriva, kako je mogla da zna šta će se njenoj ćerki desiti kod rođaka. Koje dete nekad ne prespava kod familije? - pita se šokirani komšija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ddd

pre 2 godine

Užas! Ako ništa drugo, ono samo zbog pedofila treba opet uvesti smrtnu kaznu!

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija