• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

22.11.2021

15:36

BEZOBRAZLUK! VOZAČ ZNA ŠTA JE URADIO, A SAD KRIVICU SVALJUJE NA DRUGE! Deda poginulog dečaka na Karaburmi nakon suđenja!

Informer.rs/B.P.

Vesti

BEZOBRAZLUK! VOZAČ ZNA ŠTA JE URADIO, A SAD KRIVICU SVALJUJE NA DRUGE! Deda poginulog dečaka na Karaburmi nakon suđenja!

Podeli vest

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je održano suđenje Lazaru G., optuženom da je u julu izazvao saobraćajnu nesreću na Karaburmi, u kojoj je poginuo Stefan Balić (9)

Na današnjem ročištu, svedočio je Mihailo Balić, otac nastradalog dečaka, a optuženi Lazar G. u jednom trenutku u sudnici počeo je da maše novinama i odlučno je istekao da mu "mediji čine štetu sa svakim novim tekstom", kao i da "on nije ubica deteta".

Foto: Printscreen Facebook/Pravda za Stefana

Boban Balić, deda tragično nastradalog dečaka, za Kurir kaže da je Galićevo ponašanje više nego sramno.

- Bezobrazluk i sramota! Ne razumem šta sad hoće da kaže da ste vi novinari krivi, ili moj Mihailo koji je prelazio ulicu na pešačkom prelazu s decom. Sad želi da se pere za sve što je uradio - kaže deda Boban i dodaje - Zna šta je uradio i sad svaljuje krivicu na nekog drugog. Užas! Ne bi me čudilo da se sad vadi da je neuračunljiv.

Deka malog Stefana osvrnuo se i na to što je branilac Vozač je tražio da se on prebaci u kućni pritvor, jer "njegovu decu nema ko da hrani, a on bi mogao da radi od kuće".

- Kako čovek koji je vodoinstalater može da radi od kuće?! To je terenski posao i mora da ide od kuće do kuće. kako on da popravi bojler i da ga montira iz svoje kuće - pita se Boban Balić.

Podsetimo, Stefana Balića na pešačkom prelazu u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi udario je automobilom komšija Lazar G.. Stefan, koji je u momentu kad se nesreća dogodila bio sa ocem i bratom, preminuo je posle nekoliko dana u bolnici. Vozač Galić je uhapšen, pa posle saslušanja pušten, ali mu je nakon burne reakcije građana ipak određen pritvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija