• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

24.11.2021

10:15

PEDOFIL POBEGAO AVIONOM IZ ZEMLJE! Poternica za napasnikom iz Niša, optužen da je zaveo devojčicu od 13 godina

Vesti

PEDOFIL POBEGAO AVIONOM IZ ZEMLJE! Poternica za napasnikom iz Niša, optužen da je zaveo devojčicu od 13 godina

Podeli vest

Martin O. (27) iz Niša pobegao je iz zemlje i za njim je raspisana poternica nakon što je optužen da je prošle godine zaveo devojčicu koja je tada imala samo 13 godina, pa je mesecima imao seks s njom!

Martinovi roditelji su, inače, bili hranitelji nesrećnoj devojčici, a on ju je zaveo obećavajući joj da će se venčati. Tereti se za obljubu deteta, za šta mu preti od pet do 12 godina robije.

Brat sve otkrio
Kako smo saznali, Viši sud u Nišu je 19. novembra raspisao poternicu za Martinom. Poternica je raspisana pošto se optuženi nije pojavljivao na glavnom pretresu, a policija ga nije našla na adresi stanovanja, pa nije bilo moguće njegovo privođenje u sud.
Prema nezvaničnim saznanjima, on je pobegao u inostranstvo avionom, sa niškog Aerodroma "Konstantin Veliki".


Martin je uhapšen 24. jula prošle godine zbog sumnje da je četiri meseca imao seksualne odnose sa 13-godišnjakinjom koja je u njegovoj porodici bila na hraniteljstvu. Neprikladnu ljubavnu vezu razotkrio je tada 16-godišnji brat devojčice, koji je zbrinut u istoj porodici.


Martin je na saslušanju priznao da je više puta obljubio devojčicu, ali pravdao se da je sa njom u ljubavnoj vezi i da planiraju zajednički život?!? Utvrđeno je, međutim, da je on zapravo zloupotrebio naivnost devojčice i nagovorio je na seks. Pritom, maloletnica uopšte nije bila svesna u šta se upustila, jer joj je on govorio da su oni "momak i devojka", te da će se venčati.

Foto: Pixabay

Optuženi se nije pojavio na suđenju, a policija nije mogla da ga nađe na adresi


- Oni su koristili svaku priliku za seks, kada god bi ostali sami. S vremenom su postajali neoprezniji, pa je devojčicin brat posumnjao da se nešto dešava između njegove sestre i Martina, a onda ih je jednom prilikom i zatekao na delu. Pozvao je svoju baku, koja živi u jednom niškom selu, i rekao joj šta je video. Zaprepašćena žena je otišla u policiju i prijavila Martina, koji je odmah uhapšen - objašnjavaju naši sagovornici iz istrage.


Majka uhapšenog mladića, N. O., koja je i devojčicina hraniteljka, tvrdila je da nije znala šta se dešava između njenog sina i njene štićenice.
- Nemam šta da kažem, zaista, mnogo smo uznemireni muž i ja. Ništa nismo sumnjivo primetili. Pa ne bismo dozvolili da se nešto loše dešava detetu o kom treba da brinemo. Ne mogu ništa detaljnije da pričam dok se slučaj ne reši - kazala je ona posle Martinovog hapšenja.

Tražila strogu kaznu
Međutim, baka zlostavljane devojčice zatražila je da Martin bude najstrože kažnjen.


- Očigledno je tim hraniteljima bio cilj da sinu nađu ženu, a ne da čuvaju moju unuku. Zašto taj Martin nije našao devojku svojih godina, nego dete - rekla je ova žena prošle godine.
Goran Đorđević, advokat koji po službenoj dužnosti zastupa Martina, potvrdio je da je njegov klijent nedostupan sudu.


- Saznao sam da je za njim raspisana poternica pošto je MUP ustanovio da se ne nalazi u zemlji. Nikakvih saznanja nemam gde se trenutno nalazi i kada je napustio državu - kazao je Đorđević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija