• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2021

20:47

ŠIŠTE RAKETE, NEBO SE ZABELELO! Pogledajte novi šok snimak iz Leštana! (VIDEO)

printscreen

Vesti

ŠIŠTE RAKETE, NEBO SE ZABELELO! Pogledajte novi šok snimak iz Leštana! (VIDEO)

Podeli vest

U fabrici raketnog goriva u Leštanima EdePro desila se eksplozije, a redakcija Informera došla je u posed najnovijeg snimka koji izgleda jezivo

U eksploziji u Leštanima poginule su dve osobe, a 16 je povređeno. Ovaj broj nije konačan jer je gašenje požara još u toku, a tačan broj radnika koji je bio u fabrici u trenutku eksplozije nije poznat.

Svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru i na Vojnomedicinskoj akademiji

Kako je izjavio komandir vatrogasno-spasilačke službe Miloš Majstorović, situacija je trenutno pod kontrolom.

Prisutne spasilačke jedinice obišao je i načelnik PU za grad Beograd Veselin Milić.

Na terenu mogu se videti apokaliptične scene, eksplozija je bukvalno progutala fabrički pogon u kojem je došlo do havarije.

Do eksplozije je došlo u magacinu površine od 240 metara kvadratnih u kome je bilo uskladišteno čak 500 raketa sa po 30 kilograma raketnog goriva. Dok je fabriku prekrio oblak dima, rakete su šištale i letele u nebo. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija