• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

25.11.2021

12:08

UBICA PRIZNAO - PRESUDIO SAM ŽENI ČEKIĆEM! Ide u zatvor na 16 godina

R. B.

Vesti

UBICA PRIZNAO - PRESUDIO SAM ŽENI ČEKIĆEM! Ide u zatvor na 16 godina

Podeli vest

S. M. (51) iz Makrešana kod Kruševca osuđen je na 16 godina zatvora zbog teškog ubistva supruge M. M. (45)

Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je sa okrivljenim sporazum o priznanju krivičnog dela, koji je potvrdio Viši sud, čime je okončan sudski epilog monstruoznog zločina u kruševačkom selu, pišu Novosti.

U tragediji, koja se u porodičnoj kući dogodila 8. juna u sitnim satima, S. M. je, kako je ranije predočeno, sa više udaraca čekićem u glavu usmrtio svoju suprugu, ali je nesrećnu ženu prethodno nakon verbalne rasprave udarao i rukama. Sagovornici lista kažu da je sada osuđeni imao problema sa alkoholom, da se teško nosio sa ljubomorom i da je kobne noći bio pijan.

- Žrtva se vratila i iz druge smene u fabrici, a prethodno se dogovorila sa mužem da je sačeka. To se nije dogodilo, već ga je kod kuće zatekla u pijanom stanju. Posvađali su se i on je žrtvu najpre udarao, a potom je i čekićem udario u glavu- navodi izvor lista.

Nažalost, prizor mrtve majke u sobi porodične kuće prva je videla ćerka. Kako je predočila novinarima, otac je izašao iz druge sobe i dok je žurno napuštao kuću, rekao je: "Ubio sam je". Policija je osumnjičenog brzo uhapsila, a ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene.

Prema svedočenjima meštana Makrešana, selo je zaziralo od osumnjičenog.

- Dovodio se u vezu sa nekom krađom drva i napadom na meštanina, pričali su da je izazvao i udes posle čega mu je izrečena mera obaveznog lečenja od alkohola - rekli su u Makrešanu. - Mirjana je, s druge strane, bila požrtvovana i vredna majka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija