• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

26.11.2021

16:22

POSLE NAPADA RAZBOJNIKA S NOŽEM ZANEMELA OD STRESA! Otključala je trafiku želeći da pomogne, A ON JE S VRATA POVIKAO: PLJAČKA!

printscreen

Vesti

POSLE NAPADA RAZBOJNIKA S NOŽEM ZANEMELA OD STRESA! Otključala je trafiku želeći da pomogne, A ON JE S VRATA POVIKAO: PLJAČKA!

Podeli vest

Dva dana nakon pljačke trafike u Balkanskoj ulici, radnica kojoj je maskirani muškarac vitlao ogromnim nožem ispred lica i dalje je u šoku posle napada zbog kog je gotovo izgubila glas

Podsetimo, u sredu je oko 21 čas u trafiku u Balkanskoj ulici broj 36 upao napadač naoružan velikim nožem i opljačkao je radnicu, a snimak brutalne krađe pojavio se i na društvemim mrežama.

Iako je u ulici bilo puno prolaznika, napadača to nije sprečilo da pokuca na vrata prodavnice, koja su bila zaključana, i da odmah s vrata poviče "pljačka, pljačka" i napadne ženu koja se zatekla u prodavnici.

- Trafiku je otvorio M. N. pre nekih pet, šest meseci, a to veče je njegova majka pomagala - započeo je priču vlasnik jednog od susednih lokala u Balkanskoj ulici i prijatelj mladića i njegove majke:

"Zaključala je vrata, a kad je kucnuo pomislila je možda da nekome treba pomoć, da pita za ulicu, da je neko od drugara njenog sina ili supruga, nije joj na kraj pameti bilo da mladić nosi nož i da će da je napadne. Kroz ulicu je prolazilo dosta ljudi".

Nasrnuo čim je ušao

Prema njegovim rečima, a kao što je i snimak kamere iz objekta pokazao, razbojnik je odmah narsnuo na S.N.

- Kako je ušao, krenuo je nožem na nju, a stajao je na vratima, ona je samo želela da pobegne, ali nije mogla, uhvatio je. Borila se s njim, gurali su se, htela je da se provuče ispod ruke, da pobegne - priča sagovornik i objašnjava: nije joj bila namera da ga spreči da je opljačka, već samo da sačuva glavu.

Kada je pokupio sve što je bilo u kasi, lopov je pobegao.

- Ona je bacila na pult pare i samo je čučnula - navodi i dodaje da napadaču nije videla lice, jer je nosio masku, a na glavi je imao kapuljaču.

Foto: printscreen

 
Od stresa izgubila glas, niko da pomogne

Žena je, kako kaže, pretrpela neverovatan šok.

- Dva dana smo na vezi, čujemo se, a ona je od tog straha praktično izgubila glas, ne može da govori, šapuće, jedva. Nije dobro... Veliki je stres preživela - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, iako je prolaznika bilo, a žena je glasno vikala, borila se s napadačem i dozivala pomoć, niko joj nije pritekeo u pomoć.

- Morali su da je čuju, prolaze ispred ljudi, ali niko da pomogne, prolaznici, komšije, niko. Bilo je ljudi - tvrdi i objašnjava da je ženi tek kada je sve prošlo pomoć ukazao jedan od prolaznika:

Od naših niko, pomogao je jedan stranac

Ušao je jedan stranac, eto, on joj je posle pomogao, smirio je. Srećom, lekar je taj čovek, pa je znao da joj ukaže pomoć."

M. N, vlasnik trafike i sin napadnute žene, nije želeo da govori za medije.

- Nisam bio tu kad se sve dogodilo, šta je bilo vidi se na snimku. Osakatili su ženu, eto - kratko je naveo mladić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17