• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

28.11.2021

09:57

DŽONIĆEVI SINOVI UBEĐENI DA ON NIJE UBIO ĐOKIĆE!

Informer

Vesti

DŽONIĆEVI SINOVI UBEĐENI DA ON NIJE UBIO ĐOKIĆE!

Podeli vest

Milan i Stefan, sinovi Gorana Džonića, prvoosumnjičenog za ubistvo svojih rođaka Gorana, Gordane i Lidije Đokić, duboko su uvereni u nevinost svog oca, što su ispričali i svojoj majci Suzani kada im je bila u poseti!

Podsetimo, Goran Džonić uhapšen je zbog sumnje da je 26. septembra ubio tročlanu porodicu Đokić, a on je nakon hapšenja u zločin umešao i svoje sinove Milana i Stefana, a potom i meštane Moravca, braću Kostadina i Aleksandra Miloševića. Svi oni se nalaze u pritvoru u Nišu.

Foto: Privatna arhiva

Ubijena porodica Đokić

- Sinovi su ubeđeni da on nije mogao sam da izvede takvo krvavo delo, a to su rekli i majci Suzani, koja je ovih dana bila u četvrtoj poseti suprugu. Ona je sve vreme neutešno plakala jer su joj sve muške glave u porodici iza rešetaka - kaže naš dobro obavešteni izvor upoznat s dešavanjima u pritvorskoj jedinici niškog zatvora.

Navodno, braća koja se nisu videla od hapšenja, a imaju čvrst alibi, pričala su i drugima da njihov otac nije kriv.

Pustite ih iz pritvora

Goran Džonić je sam umešao svoje sinove u zločin, pa posle promenio ploču.

- Milan se nikada nije odvajao od porodice, mnogo je dobar. Molim vas, pustite mi sinove, oni nisu ništa krivi - navodno je na poslednjem saslušanju rekao bivši vatrogasac.

Braća Džonić nisu se srela ni prilikom poseta - Naš otac je plašljiv čovek, on beži iz dvorišta kada se kolje svinja da ne bi čuo skičanje i video krv. Nije on mogao da bude egzekutor, a možda je pomagao u tom zločinu upravo jer se nekoga uplašio, jer mu je neko ozbiljno zapretio. Takva mu je priroda da on to sam nije mogao da uradi. Pa on, i kad izlazi noću, on se plaši da ga neko ne napadne - rekla su braća, koja su, kako su svedoci ispričali, u noći zločina bila na radnim zadacima.

- Oni se redovno pozdravljaju preko čuvara i pitaju jedan za drugog. Stefan se dobro drži, on je vojnik i nije srećan što je tu, ali stoički izdržava. Milan, koji je vatrogasac, malo je klonuo duhom - kaže izvor.

Da podsetimo, u kući Stefana Džonića pronađen je ukradeni novac, koji je navodno pripadao porodici Đokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 2 godine

Прави синови, бране оца иако је он пре тог њих двојицу оптужио за убиства.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija