• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2021

08:48

TIJANA ĐURIČIĆ: ČABARKAPA ME PRETUKAO, PRETI DA ĆE ME UBITI!

Privatna arhiva

Vesti

TIJANA ĐURIČIĆ: ČABARKAPA ME PRETUKAO, PRETI DA ĆE ME UBITI!

Podeli vest

Starleta Tijana Đuričić prijavila je Željka Čabarkapu da ju je juče u Ulici Tihomira Višnjevca dovezao ispred zgrade, da su se posvađali i da ju je pretukao

Kako je izjavila, ona je pala na asfalt, a dok se Čabarkapa odvozio rekao joj je da će je ubiti.

Podsetimo, Željko Čabarkapa, brat Aleksandra Čabarkape, je pre nešto više od dve nedelje zaustavljen od strane saobraćajne policije u Beogradu. Kako je Informer tada saznao, ekipa Interventne jedinice 92 zaustavila je 12. novembra "BMV X3" koji je vozio Željko Čabarkapa (34) i koji je na droga testu bio pozitivan na kokain. Zbog toga je tada zadržan u pritvoru i protiv njega je podneta prekršajna prijava. 

Nepuna dva meseca pre ovoga, polovinom septembra meseca, Željko Čabarkapa je bio uhapšen zbog "porodičnog" nasilja -  on je bivšu suprugu i njenog poznanika namamio je u kuću u Kaluđerici i tom prilikom uz pomoć dvojice saučesnika mučio i pretukao mladića optužujuči ga da je u emotivnoj vezi sa njegovom bivšom. Više pročitajte OVDE

Podsetimo, Starleta Tijana Đuričić i Aleksandar Čabarkapa, stariji brat Željka Čabarkape, imaju burnu prošlost. Starleta poznata kao "kraljica silikona" optužila je ranije Aleksandra Čabarkapu da joj je navodno u februaru ispred njene zgrade u beogradskom naselju Zvezdara zapalio kabriolet "pežo 307" vredan oko 5.000 evra. Ipak, krajem 2020. godine je tu izjavu povukla i istakla da ju je Kristijan Golubović nagovorio da optuži Čabarkapu za paljevinu automobila kako bi ga strpali u zatvor.

- Nisam nikad prijavila Aleksandra policiji da mi je on zapalio auto, niti smo u lošim odnosima, već izuzetno korektnim i prijateljskim. Što se automobila tiče, zna se ko je odradio i zloupotrebio gužvu u tom momentu jer se istina uvek sazna - napisala je Tijana na svom Fejsbuk profilu.

Kasnije je priznala da je bila ljubavnica Kristijana Golubovića i da ga je tri godine posećivala u zatvoru. Starleta tvrdi da žestoki momak u bračne posete nije zvao suprugu Ivanu, već samo nju i da su iza rešetaka pokušavali da naprave dete!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija