• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S/A.G.

30.11.2021

09:26

'Pao' s drogom dan pošto mu je poginula sestra! Neverovatan slučaj nakon smrti učiteljice u kanjonu Morače

Služba zaštite Kolašin/privatna arhiva

Vesti

'Pao' s drogom dan pošto mu je poginula sestra! Neverovatan slučaj nakon smrti učiteljice u kanjonu Morače

Podeli vest

Tutinac I. N. (36) uhapšen je juče kod Brusa zajedno sa sugrađaninom M. Z. (36) zbog šverca 215 kilograma marihuane!

Samo dan ranije, u nedelju, sestra uhapšenog I. N. Samra Numanović Zornić (34) nastradala je u Crnoj Gori kad je automobil "opel", u kom je bila sa mužem i sinom (13), sleteo s puta u kanjon Morače.

Samrini muž i sin su u ovom udesu zadobili teške povrede.

Umro mu i otac
Kako smo saznali od izvora iz istrage, još nije poznato zašto je I. N. samo dan posle sestrine pogibije učestvovao u švercu droge.

Foto: sanapress.info

Samra Zornić


- Kruševačka policija je u ponedeljak nedaleko od Brusa zaustavila "folksvagen kedi" novopazarskih tablica, u kom je pronašla 17 kartonskih kutija sa 215 kilograma marihuane. Za volanom "kedija" bio je I. N. (36) iz Tutina, dok je njegov sugrađanin M. Z. (36) BMW-om išao ispred njega kao "čistač" kako bi upozorio I. N. na patrole policije na putu. Obojica su uhapšeni - rekao je naš izvor i dodao:


- Policija je duže vremena radila na presecanju ovog kanala krijumčarenja marihuane, a sumnja se da je organizator celog "posla" M. Z. Utvrđeno je da je on nabavljao marihuanu na Kosovu, a onda je koristeći alternativne putne pravce prebacivao drogu preko administrativne linije u užu Srbiju.
Prema rečima našeg sagovornika, vozač "kedija" I. N. bio je angažovan samo kao vozač.


- Dalja istraga će pokazati da li je I. N. bio ucenjen ili nateran da prevozi drogu, a moguće je da čak nije ni znao šta se nalazi u kutijama u "kediju". Veoma je čudno to što je učestvovao u švercu droge samo dan pošto mu je poginula sestra u Crnoj Gori, ali on će imati prilike da pred tužiocem objasni zašto je to uradio. On je i pre dve nedelje imao smrtni slučaj u porodici jer mu je preminuo otac - rekao je naš izvor.

Udes zbog nevremena?
Inače, Samra Numanović Zornić nastradala je u nedelju oko devet sati ujutro kada je "opel", u kome je bila sa mužem Rafetom Zornićem i 13-godišnjim sinom, po jakom pljusku sleteo u provaliju i pao u reku Moraču u mestu Subadanj, na putu Kolašin-Podgorica.
Samra je na mestu ostala mrtva, dok su njeni muž i sin s teškim povredama zbrinuti u Kliničkom centru u Podgorici. Komandir Službe zaštite i spasavanja u Kolašinu Željko Darmanović kazao je da su se u "opelu" nalazile tri osobe i da je izvlačenje tela nastradale žene i dvoje povređenih bilo otežano, jer je automobil većim delom bio u vodi.
Do tragedije je došlo na mestu koje je na zlom glasu po tragičnim udesima, jer se više puta desilo da vozila skliznu s puta na ovoj opasnoj deonici, pravo u provaliju, u reku Moraču. 

 


Predavala islamsku veronauku

Nastradala Samra Numanović Zornić predavala je islamsku veronauku u novopazarskim osnovnim školama, a radila je i kao vaspitačica za decu mlađeg uzrasta. Završila je islamsku srednju školu u Rožajama u Crnoj Gori, a potom Islamski fakultet u Novom Pazaru. Njen muž Rafet je zaposlen u Islamskoj zajednici u Srbiji i radi takođe kao veroučitelj. U Novom Pazaru imali su samo lepe reči za stradalu Samru, a njeni prijatelji kažu da je volela da radi s decom. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija