• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2021

12:03

PRVI SNIMCI HORORA U OBRENOVCU! Vatra progutala robnu kuću, na licu mesta i Vesić!

printscreen

Vesti

PRVI SNIMCI HORORA U OBRENOVCU! Vatra progutala robnu kuću, na licu mesta i Vesić!

Podeli vest

U kineskoj robnoj kući u 10:40 časova u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu danas je izbio požar koji je zahvatio jedan sprat, a na njegovom gašenju angažovano je 55 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vozila

Kako javlja reporter Informera s lica mesta, ne zna se ima li žrtava i povređenih, a radnici u robnoj kućio evakuisani su na sigurno.

Na gašenju požara angažovani su pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinca iz Obrenovca, Surčina, Batajnice, Železnika, Кošutnjaka, Zvezdare i Zemuna.  

Vatrogasci-spasioci odmah su izašli na lice mesta i intervencija je u toku.

Veliki broj građana okupio se u blizini požara gde nekoliko vatrogasnih ekipa radi na gaženju vatre.

Ovo je drugi požar ovog jutra u Beogradu, nakon što ranije danas u požaru u Zemunu život izgubio stariji muškarac.

Na licu mesta je i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija