• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2021

11:59

Švercovao 20 kila tableta za potenciju, pravdao se da je za prijatelje!

Carina info

Vesti

Švercovao 20 kila tableta za potenciju, pravdao se da je za prijatelje!

Podeli vest

Carinici su 5. decembra 2021. godine na prelazu Horgoš, zajedno sa policijom, otkrili i zaplenili oko 20 kilograma turskog sredstva za potenciju ''Macun''

Prekršaj je otkriven kada je za kontrolu na izlazu iz zemlje izdvojen automobil nemačkih registarskih oznaka ''audi A6'', kojim su se iz Turske ka Nemačkoj, gde žive i rade, vraćala dva putnika.

Osim što su na prelazu odabrali zeleni kontrolni prolaz, namenjen putnicima koji nemaju ništa za prijavljivanje, dvojica turskih državljana, koji su putovali pomenutim vozilom, bili su kategorični u tome, da sa sobom nose samo lični prtljag i ništa mimo toga.

Foto: Carina info

Detaljnim pregledom je najpre iza suvozačkog sedišta pronađena jedna torba napunjena kutijama poznatog turskog sredstva za potenciju na bazi meda ''Themra Epimedymlu Macun'', a potom i kofer ispunjen istim preparatom našao se u prtljažniku.

Foto: Carina info

Ukupno se u prtljagu našlo 289 kutija sa po šest kesica oralnog gela za potenciju, čija je vrednost procenjena na gotovo 6.000 dolara.

36-godišnji vozač, protiv koga je pokrenut prekršajni postupak, je izjavio da su preparati za potenciju bili namenjeni za poklon porodici i prijateljima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija