• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

07.12.2021

09:56

MILJKOVIĆ OTROVAO PA SAMLEO KUMA! KLUPKO SE ODMOTAVA, SARADNICI "PROPEVALI" O JOŠ JEDNOM ZLOČINU!

Fotoilustracija/eStock/Tanjug/Informer

Vesti

MILJKOVIĆ OTROVAO PA SAMLEO KUMA! KLUPKO SE ODMOTAVA, SARADNICI "PROPEVALI" O JOŠ JEDNOM ZLOČINU!

Podeli vest

Investitor sa Zvezdare Mirko Kojić Koja (46), koji se vodi kao nestao, otrovan je, a potom su njegovi ostaci uništeni u industrijskoj mašini za mlevenje mesa u kući strave u Ritopeku

Sve informacije o ovom ubistvu dali su, kako nezvanično navode "Novosti", pripadnici Belivukove kriminalne grupe koji se sada bore za povlašćeni status u istrazi. 

- Kakav sam ja kralj, ubio sam dva kuma - uhvaćena je prepiska preko "Skaja" Marka Miljkovića, pri čemu je aludirao pored Kojića i na Vlastimira Miloševića, koji je brutalno izrešetan na šinama.

- Najintrigantnija je Kojićeva uloga u ubistvu na šinama. Na osnovu antropološke analize postojećeg snimka sa nadzornih kamera u Ulici 27. marta, gde se dogodio zločin, utvrđeno je da u Miloševića na šinama, kako se sumnja, puca Miljković. Hice mu, iako je već ranjen, ispaljuje direktno u glavu i tako ga "overava". Belivuk je, prema podacima istrage, bio u automobilu, koji je kupio Kojić - navodi sagovornik "Novosti". 

Foto: printscreen

Marko Miljković i Veljko Belivuk

Posle ubistva, Miljković i Belivuk su uhapšeni, dok je Kojić uspeo da pobegne.

Posle nekoliko meseci u Beogradu Kojiću se gubi svaki trag. Mislilo se u prvo vreme da se skolonio, ali onda je sve postalo čudno, pa je njegov nestanak i prijavljen.

Bilo je svakakvih informacija koje su stizale, da je ubijen, da je na nekoliko lokacija.

- Sada su neki od optuženih pripadnika Belivukove i Miljkovićeve kriminalne grupe to i potvrdili. Opisali su da ga je Miljković namamio, a onda i otrovao. Ušao je živ u vikendicu u Ritopeku, ali nikada, poput ostalih žrtava, iz nje nije izašao - kaže izvor lista.

Navodno, otrov je stavljen Kojiću u hranu. Kada je preminuo u stravičnim mukama, odlučili su da telo uklone tako što su i njega samleli, a ostatke bacili u Dunav.

- Motiv je vrlo nejasan kada je reč o likvidaciji Kojića. Zna se, međutim, bar prema onome što pričaju bliski saradnici ove grupe, da je "smrtnu presudu" doneo Miljković, kao i u mnogim drugim slučajevima. Smatrao je da može da preuzme njegove poslove u oblasti građevinarstva, a iz nekog razloga je strahovao da bi mogao da im naudi kada je reč o ubistvu Miloševića, jer je jedini znao, pored Belivuka, sve detalje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SUPRUGA UBIJENOG GOKSIJA PORUČUJE Vuletićev komentar za ćevape me je zgrozio
Hronika

SUPRUGA UBIJENOG GOKSIJA PORUČUJE Vuletićev komentar za ćevape me je zgrozio

Jelena Veličković (34) iz Beograda, supruga svirepo ubijenog Gorana Veličkovića Goksija (34), vođe Partizanove navijačke grupe "Jang bojs", za čije ubistvo su osumnjičeni Veljko Belivuk (37), Marko Miljković (32) i njihovi koljači kaže da je zgrozilo ponašanje bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića.

06.12.2021

14:29

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija