• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

07.12.2021

12:07

SMRAD JE BIO NESNOSAN, KOMŠIJE SU ZVALE POLICIJU! Otkriveno čija su tela pronađena u stanu u NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ

Vesti

SMRAD JE BIO NESNOSAN, KOMŠIJE SU ZVALE POLICIJU! Otkriveno čija su tela pronađena u stanu u NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ

Podeli vest

Dva tela skoro mumificirana nađena su sinoć u stanu u Braće Jerkovića u Beogradu, a kako nezvanično saznajemo, reč je o majci i sinu

- Nisu se družili sa komšijama, retko kad smo ih viđali van stana. Imali su kućne ljubimce i često se iz njihovog stana osećao neprijatan miris tako je bilo i sada.

Međutim, neprijatan miris ovih dana bio je nesnosan pa su komšije slučaj prijavile policiji - kažu stanari i dodaju:

- Ne znamo šta je sa tim ljubimcima, a niko od rođaka ili prijatelja nije došao, nismo ih videli.

Podsetimo, u stanu na prizemlju juče su nađena dva leša u fazi raspadanja. Muška osoba je bila na krevetu, a ženska na podu i delovalo je da su starije osobe, ali zbog stanja u kom su zatečeni, nije bilo moguće da se preciznije utvrdi starost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

HOROR U JERKOVIĆU! Pronađena dva leša u RASPADNUTOM stanju!
Hronika

HOROR U JERKOVIĆU! Pronađena dva leša u RASPADNUTOM stanju!

Policija je danas oko 15 sati pozvala ekipu Hitne pomoći na intervenciju u jednom stanu, a verovatno niko nije očekivao horor koji je zatečen. U naselju Braće Jerković u Beogradu, u stanu na prizemlju pronađena su dva leša u mumificiranom stanju, saznaje Telegraf.rs.

06.12.2021

23:01

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija