• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Vasiljević

07.12.2021

13:10

SUPRUZI ZARIO NOŽ U VRAT, ODREĐEN MU PRITVOR! Najnoviji detalji stravičnog zločina u Smederevu

A1tv.net/ ilustracija

Vesti

SUPRUZI ZARIO NOŽ U VRAT, ODREĐEN MU PRITVOR! Najnoviji detalji stravičnog zločina u Smederevu

Podeli vest

Branku T. (38) iz Smedereva, koji je u ponedeljak u jutarnjim časovima nevečanoj supruzi Zorici M. (39) naneo smrtonosne povrede ubodom nožem u vrat, određen je pritvor do 30 dana i prebačen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, saznaje Informer od izvora bliskog istrazi

On se sumnjiči za krivično delo ubistvo, a kako saznajemo, iako je priveden u Više javno tužilaštvo, nije saslušan, zbog lošeg psihičkog stanja u kome se nalazio.

- On je odveden u Više javno tužilaštvo gde je trebalo da bude saslušan, ali nije izneo svoju odbranu, jer nije bio u stanju da to učini. Naloženo je njegovo psihijatrijsko veštačenje, a pošto mu je određen pritvor, prebačen je u specijalnu zatvorsku bolnicu – kaže naš sagovornik.

Podsećamo, zločin se dogodio u ponedeljak, u ranim jutarnjim časovima u porodičnoj kući u Jezavskoj ulici u Smederevu. Branko je nevenčanoj supruzio zario nož u vrat, a rana je, ispostaviće se, nedugo zatim, bila i smrtonosna. U prizemlju kuće je u vreme izvršenja zločina bila i njegova majka, koja je pozvala policiju, ali i dvoje dece, za koje se ne zna da li su prisustvovala tragičnom događaju.

Nakon što je počinio zločin, Branko je napustio mesto zločina, a sa sobom je poveo i dvogodišnjeg dečaka, zajedničko dete koje su on i Zorica imali. Sakrio se među čamcima u smederevskoj marini, ali ga je policija brzo pronašla i privela.

Obdukcija tela nesrećne žene završena je, a čeka se zvaničan izveštaj koji će utvrditi vrstu povrede koja je bila kobna po Zoricu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija