• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2021

10:47

OTKRIVEN UZROK STRAVIČNOG SUDARA KOD INĐIJE! Iz različitog smera, dva audija našla su se u istoj traci KATASTROFA JE BILA NEIZBEŽNA!

printscreen/192

Vesti

OTKRIVEN UZROK STRAVIČNOG SUDARA KOD INĐIJE! Iz različitog smera, dva audija našla su se u istoj traci KATASTROFA JE BILA NEIZBEŽNA!

Podeli vest

U stravičnom čeonom sudaru, koji se desio jutros oko 6.45 sati na starom putu između Novog Sada i Inđije, poginule su dve osobe, a dve su teško povređene

U ovu tešku saobraćajnu nesreću umešana su bila četiri automobila dok su direktno učestvovala dva vozila "audi" i to audi A4 koji je vozio Srdjan N. (33) iz Beške i audi A4 kojim je upravljao Bojan R. (39) takođe iz Beške.

Poginuli su suvozač Jakov R. (68) i vozač drugog audija Srđan N. (33). Na mesto nesreće ubrzo je stigla zamenik OJT koja je izvršila uviđaj i izdala nalog za mašinsko veštačenje oba vozila, za obdukciju tela dve stradale osobe, kao i nalog za vađenje krvi vozača Bojana R.

Foto: printscreen/192

 

Kako Informer nezvanično saznaje razlog ove tragedije bio je neustupanje prava prvenstva  vozilu koje je dolazilo sa starog puta za Novi Sad. Do sudara je došlo kada je jedan audi prešao u traku kojom su se kretala vozila iz suprotvnog smera. Katastrofa je bila neizbežna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija