• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

08.12.2021

14:53

TELA NESTALIH ŽENA U POTPUNOSTI IZGORELA? Agonija posle požara u Obrenovcu i dalje traje, SPASIOCI U OPASNOSTI

MUP Srbije

Vesti

TELA NESTALIH ŽENA U POTPUNOSTI IZGORELA? Agonija posle požara u Obrenovcu i dalje traje, SPASIOCI U OPASNOSTI

Podeli vest

Od stravičnog požara u kineskoj robnoj kući u Obrenovcu, prošlo je već sedam dana, a agonija oko pronalaženja dveju nestalih žena i dalje traje

Kako je objekat od 600 kvadrata u potpunosti izgoreo, a konstrukcija i krov su oštećeni u velikoj meri, tek sada su se stekli uslovi da spasilačke ekipe uđu u objekat i započnu potragu za telima. 

- Postoji mogućnost da se krov uruši, pa će pretraga da počne tek kada se bagerom sklone delovi krova i raščisti teren - kaže izvor iz tima za potragu.

Dva bagera od jutros su opet na terenu i nastavljeno je skidanje krovne konstrukcije, koja je do sada sklonjena otprilike do pola, a teren se i dalje sukcesivno raščišćava.

Ne zna se kuda su krenule da beže

Međutim, prema njegovim rečima, i dalje je neizvesno kada će potraga biti okončana i koliko će još vremena biti potrebno da tela nastradalih budu pronađena.

- Ne zna se na koju su stranu krenule da beže, pa se svaki metar pretražuje. Prema rečima radnica, deo do kog se sad stiglo, oko stepenica, mogao bi da bude onaj gde je jedna od njih nestala, ali to nije sigurno - kaže i dodaje da je otežavajuća okolnost i to što je temperatura bila izrazito visoka:

"Ostaci tela su praktično kremirani, tako da je ih je veoma teško pronaći."

Foto: printscreen

 

Podsetimo, požar se dogodio u četvrtak oko pola 11. U objektu su ostale dve žene, radnica zaposlena u kineskom tržnom centru Valentina L. i Svetlana P. koja je neposredno pre požara ušla  u tržni centar da nešto kupi.

Još nije poznato ni šta je uzrok požara, zvaničnih saopštenja o tome još nema, a kako se do sada nagađalo, vatrena stihija je izbila ili je zbog pirotehnike ili svetlećih ukrasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija