• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.12.2021

18:16

OVO JE MISTERIOZNA TANJA ZBOG KOJE JE MESAR UČINIO JEZIVU STVAR Pred policiju sa dugim cevima izašla maskirana, a ovako je "komunicirala" sa mužem u zatvoru

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

OVO JE MISTERIOZNA TANJA ZBOG KOJE JE MESAR UČINIO JEZIVU STVAR Pred policiju sa dugim cevima izašla maskirana, a ovako je "komunicirala" sa mužem u zatvoru

Podeli vest

Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, uhapšena je danas zbog sumnje da je prala novac kriminalnog klana koji su vodili njen muž i Velja Nevolja.

U toku iste akcije uhapšene su Bojana Belivuk, supruga Veljka Belivuka, njena majka Snežana Đ. i kao i vanbračna supruga Filipa Ivanovića. Pronađeni su dokazi da je sporna imovina čija vrednost u ovom trenutku iznosi više miliona evra.

Tanja Miljković nije ranije privođena, ali se u javnosti pominjala nakon hapšenja njenog muža, kada mu je putem jedne radio stanice u Srbiji slala poruke podrške.

Slala mužu poruke preko radija
Naime, Tanja je iz noći u noć preko popularne "željoteke" mužu slala emotivne poruke, uz poruku da je "najdivniji čovek na svetu", da je uvek uz njega i da jedva čeka da ponovo budu zajedno. Ove poruke po pravilu, pratile su i odgovarajuće pesme, od koji je je jedna bila "Hoodajuća nevolja".


Takođe, Tanju su mediji pominjali i kada su pisali o motivu za smrt navijača Zvezde Lazara Vukićevića.


Navodno, Miljković nagovorio je Belivuka da ubiju Vukićevića jer im je on, navodno, radio o glavi. Međutim, glavni motiv ubistva bio je taj što Miljković nikako nije mogao da podnese to što je Vukićević ranije bio u vezi sa njegovom sadašnjom suprugom!


Da je Marko Miljković, koji je bio desna ruka Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, patološki mrzeo Lazara Vukićevića, otkrio je otac ubijenog navijača Zvezde.

Foto: printscreen

Vukićevića su surovo mučili u kući u Ritopeku


- Kada je nesrećni čovek došao u Specijalno tužilaštvo kako bi pogledao fotografije na kojima se vidi Lazar, kog Belivukovi mafijaši brutalno muče i monstruozno ubijaju u "kući strave" u Ritopeku, on je odmah rekao da je njegov sin ubijen zbog Miljkovićeve žene - rekao je naš izvor i dodao:


- Ispričao je da je Lazar 2007. i 2008. godine bio u vezi sa Markovom sadašnjom ženom i da ga je Miljković zbog toga patološki mrzeo. Nikako nije mogao da prihvati činjenicu da je njegova supruga bila u vezi sa drugim muškarcem i da je taj još i bio navijač Crvene zvezde.


Takođe, Bojan Horvatin, svedok saradnik u postupku protiv Belivuka, Miljkovića i još 28 njihovih mafijaša, ispričao je da je Marko bio glavni organizator kidnapovanja i likvidacija, ali da je posebno bio maštovit kada je u pitanju bilo mučenje i ubistvo Lazara Vukićevića.
Prema njegovim rečima, Miljković je često "ložio" Belivuka da ih Vukićević prati i da hoće da ih ubije. Kada je Nevolja u to poverovao, odlučeno je da Lazara namame u kuću u Ritopeku, koju su interno zvali "klanica", jer su tamo na najmonstruozniji način ubijali protivnike.


- Oni su preko telefona "škaljarca" Mila Radulovića, zvanog Kapetan, koga su prethodno zajedno oteli u Crnoj Gori, Vukićeviću poslali fotografiju na kojoj je Belivuk vezan za radijator i napisali: "Dođi da mučimo vepra." Lazar je naseo i otišao u Ritopek. Međutim, čim je stigao, osetio je da u pitanju nameštaljka i izvadio pištolj, ali je na njega odmah skočio Miloš Budimir. Lazar je uspeo da opali metak, ali nikoga nije pogodio, a onda su ga ostali prebili toliko da nije mogao da priča - svedočio je Hrvatin.
Kako je dodao svedok saradnik, Miljković, koji je sa Belivukom tada bio u u Crnoj Gori, tražio je od svojih saradnika preko poruka na Skaju da prema Vukićeviću budu "posebno surovi" i da on "pati najviše".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17