• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2021

15:38

SAZNAJEMO! Priveden i drugi muškarac koji je juče kod Sava Centra pretukao čoveka, EVO O KOME SE RADI!

Fotoilustracija/Slavija Info

Vesti

SAZNAJEMO! Priveden i drugi muškarac koji je juče kod Sava Centra pretukao čoveka, EVO O KOME SE RADI!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu priveli su i drugog muškarca koji je juče tokom nezakonitih protesta napao četrdesetšestogodišnjaka u blizini Sava centra

On se tereti da je oštećenog udario drvenim transparentom u glavu i tako mu naneo laku telesnu povredu.

Foto: printscreen

Milan Pašanski nasrće na čoveka tokom bolakde puteva

Protiv osumnjičenog će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, biti podneta krivična prijava Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako informer saznaje, u pitanju je Milan Pašanski, nekadašnji savetnik direktora Službe državne bezbednosti.

Foto: printscreen Slavija Info

Milan Pašanski

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lovac

pre 2 godine

SAD. TEXSAS!!!!! Ovo ljudi rjese za cas bez policije i ovako niko nikog ne napada i ne omalovazava!! ZASTO!!!!!!! Zato sto se svako boji sta onaj drugi u dzepu nosi.

ratko

pre 2 godine

pitajte tog koliko se dobija za p[okusaj rusenja legitimne vlasti,i kalko postupaju u drugim zemljama sa takvim sizofrenicarima,a sta je tek radio ljudima kad je radio svoj posao kada je sad ovako bahat sve je jasno sa ostalim izdajicama prodavao je zemlju

Zekan

pre 2 godine

Postovanje, ovaj covjek je bijeda velika i agresivac zesci, zasluzuje najvece kritike, jad!

deda Raša

pre 2 godine

E moja državo ko je o tebi vodio računa i ko ti je davao savete, dobro si i opstala. Govedo se najelo radničkog hleba pa sada pod stare dane mu se ne sviđa. Oduzeti mu penziju, državni neprijatelji nemaju pravo na nju.

Kresoja Bill

pre 2 godine

E sada privedite skota da malo oseti udobnost ćelija u koje je slao ljude dok je bio moćan.

sada ga

pre 2 godine

poslati na 5 godina robije a posle u ustanovu...

Predragm

pre 2 godine

Trebalo mu je rascopati glavu sa gumenim cekicem ili ga izbosti sa viljuskom i kasikom.

Djurdja

pre 2 godine

Kukavice, izadji Vucicu na crtu, umesto sto lincujes neduznog coveka. Stidi se doktore nauka, mnogo nisko si pao.

Djoka

pre 2 godine

Kompleks nize vrednosti. Taj je i Djokovicima hteo da napakosti zbog svog sina, tenisera, znatno manje uspesnog.

Milan63

pre 2 godine

Ono što zabrinjava je neverovatna količina mržnje i agresivnosti kod ovih demonstranata koja se sa društvenih mreža preselila na ulice. Neko kao da priželjkuje masovne sukobe između građana i policija to više ne bi smela da toleriše. Građani sa nezakonitih skupova prebijaju one druge građane koji poštuju zakon i ustavna prava o slobodi kretanja. To znači da policija ima zakonsku isnovu da se umeša u taj sukob i pohapsi siledžije. To rade sve policije sveta, pa može i naša.

zasto

pre 2 godine

se dozvoljava da strani placenici maltretiraju gradjane ... za takve se zna mesto...

Baća

pre 2 godine

E moj bivši savetniče, sta bi bilo da je tebe neko odalamio transparentom ili nokautirao na ulici? Lako je čoporativno i kukavicki nasrnuti na pojedinca. Ti i takvi kao ti pokušavaju da od Srbije naprave Divlji zapad, ali malo ste se zaj...., savetniče.

dragan

pre 2 godine

DOBRO POZNATA LICNOST ,U BLIZOJ PROSLOSTI CESTO PUTA POJAVLJUJE SE U JUTARNJEM PROGRAMU NA PINK I HAPPY TV.DANAS VJEROVATNO KAO I ONDA IMA INOSTRANOG GAZDU.

Evropa

pre 2 godine

Ja sam porijeklom iz BiH ali mislim da ove siledzije treba dobro kazniti zbog ugrozavanja sigurnosti a i novcano i plus u civilnoj proceduri traziti odstetu za pretrpljeni strah !Nije lako gledati kako na vas kidisu drogirani hostapleri i zele da uniste vas i vase vozilo ! Ne bih volio biti na mjestu doticnog covjeka !

Milan

pre 2 godine

Матора дртина, дошла да се курчи у маси. Јадан ли си.

Marcco

pre 2 godine

Milan Pašanski, bivši savetnik direktora BIA, profesor na akademiji za bezbednost, samozvani stručnjak za političko nasilje i nasilje u politici... izgleda da održava vežbe iz političkog nasilja.

nesko09

pre 2 godine

Zasto nekom unistiti auto?Protesti zbog ovakvih gube identitet.

Baki

pre 2 godine

Ovi protesti nemaju nikakav identitet sem nasilničkog !!!! Đilas i Tepička sede u sobama pijuckaju piće i meze i smeju vam se koliko ste glupavi , pa kada im jave gde nema policije i protivnika onda hrabro prošetaju minut dva da ih snime da su bili !!!! Sramota i kukavičluk od samonazvanih vođa !!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17