• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2021

12:54

Carinicima rekli da nemaju ništa da prijave... A u zadnjem delu autobusa ležali su uvijeni u ćebad

Carina info

Vesti

Carinicima rekli da nemaju ništa da prijave... A u zadnjem delu autobusa ležali su uvijeni u ćebad

Podeli vest

Carinici su 12. decembra 2021. godine, prilikom dubinske kontrole na autoputu u blizini Niša, pored tekstilne robe stranog porekla bez dokumentacije, u jednom autobusu zatekli i 28 ilegalnih migranata

Slučaj je otkriven kada je oko 04:45 časova, radi vanredne carinske kontrole, na autoputu E75 u blizini hotela Nais, zaustavljen autobus beogradskih registarskih oznaka, koji je saobraćao na relaciji Dimitrovgrad-Beograd.

Foto: Carina info

Mada su vozač i prisutni putnici rekli su da nemaju ništa sem ličnog prtljaga, u jednoj od torbi, koja se nalazila u prtljažom prostoru, pronađeno je nekoliko novih muških jakni i desetak dukserica robne marke ''Boss'', bez bilo kakve prateće dokumentacije.

Protiv putnika koji se prijavio kao vlasnik pronađene garderobe pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom.

Tokom kontrole pažnju carinika privukli su neobični putnici, uglavnom uvijeni u ćebad u zadnjem delu autobusa.

Utvrđeno je da se radi o grupi od 28 ilegalnih migranata, od kojih niko nije imao nikakva lična dokumenta kod sebe.

Carinici su o otkrivenim migrantima odmah obavestili policiju, koja ih je preuzela u dalju nadležnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija