• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

13.12.2021

14:02

RASVETLJEN POKUŠAJ UBISTVA Tutinac u kafani izbo Turčina u vrat zbog novčanih dugovanja

Vesti

RASVETLJEN POKUŠAJ UBISTVA Tutinac u kafani izbo Turčina u vrat zbog novčanih dugovanja

Podeli vest

Novopazarska policija uspela je da u veoma kratkom roku reši pokušaj ubistva koji se kasno sinoć dogodio u jednoj kafani u Tutinu, kada je T.Š. (30) nožem u vrat izbo državljanina Turske J.A. (50). Prema saznanjima Informera, oni su se posvađali zbog novca, odnosno ranijih novčanih dugovanja

T.Š. je osumnjičen da je izvršio krivično delo pokušaj ubistva i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a u tom roku biće saslušan u nadležnom tužilaštvu.

Informerov izvor iz istrage navodi da su T.Š. i J.A. sedeli za istim stolom u jednom ugostiteljskom objektu i da su najpre tiho razgovarali.

- Nešto kasnije, oko dva sata iza ponoći, došlo je do svađe koja je prerasla u fizički okršaj dvojice muškaraca. Osumnjičeni je zatim potegao nož i tru puta u predelu vrata ubo državljanina Turske koji je pao na pod, navodi naš izvor.

Osumnjičeni je mirno izašao iz lokala i krenuo ka svojoj kući gde ga je policija i uhapsila.

- Osoblje kafane i gosti su pokušali da smire situaciju ali nisu uspeli. Kada je osumnjičeni izašao iz lokala, pozvana je policija i hitna pomoć. Nekoliko minuta kasnije, policija je pronašla osumnjičenog muškarca na putu ka njegovoj kući - kazao je naš izvor.

Kod osumnjičenog je pronađen i nož kojim je pokušao da ubije J.A.

- Državljanin Turske je zadobio teške telesne povrede zbog čega je prebačen za Novi Pazar gde je operisan na hirurgiji - rekao je izvor.

Policija je nakon uviđaja uzela izjave od zaposlenih u ugostiteljskom objektu i od nekoliko ljudi koji su prisustvovali ovom krvavom obračunu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija