• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nova

14.12.2021

12:58

Belivuk i Miljković opisuju kako su stekli stanove i kola! NEVOLJA I MESAR U PETAK KOD TUŽIOCA!

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Belivuk i Miljković opisuju kako su stekli stanove i kola! NEVOLJA I MESAR U PETAK KOD TUŽIOCA!

Podeli vest

Veljko Belivuk i Marko Miljković u petak će izneti odbranu pred Tužilaštvom za organizovani kriminal (TOK), saznaje Nova.rs

Miljković i Belivuk će se, kako se navodi, izjašnjavati o krivičnom delu pranje novca. To je bio razlog privođenja njihovih supruga, nakon čega je proširena optužnica protiv ove dvojice.

Belivuk i Miljković će 17. decembra morati da se izjasne po ovim optužbama, koje ih terete da su novac stekli izvršenjem krivičnih dela obuhvaćenih u optužnici.

Prošle nedelje privedene su Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Snežana Đorđević i Marija Milutinov, supruge i tašte Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Ivana Filipovskog, upravo zbog sumnji u pranje novca.

Foto: Printscreen Pink

Marko Miljković i Veljko Belivuk

Sve četiri su istog dana puštene, a prilikom privođenja, policija je izvršila pretres Miljkovićeve kuće. Tom prilikom pokušano je odnošenje Miljkovićevog blindiranog BMW-a, ali se od toga odustalo zbog prevelike težine vozila.

Trenutno istraga ispituje na koji način su osumnjičeni stekli u vlasništvo nekoliko objekata, jednog u Pančevu, koji se vodi na ime Đorđevićeve. Druge dve, u Beogradu, upisana su na ime Miljkovićeve žene. Konačno, proverava se i poreklo novca kojim je pribavljen stan na Zvezdari.

Osim nekretnina ispituje se i kako su kupljeni automobili, ali i satovi u vlasništvu pripadnika klana.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija