• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.K.

17.12.2021

12:33

BELIVUK I MILJKOVIĆ NE ZNAJU NIŠTA O PRANJU NOVCA?! Evo kako su se branili, šta su rekli NA SASLUŠANJU/VIDEO/

printscreen

Vesti

BELIVUK I MILJKOVIĆ NE ZNAJU NIŠTA O PRANJU NOVCA?! Evo kako su se branili, šta su rekli NA SASLUŠANJU/VIDEO/

Podeli vest

Vođe kriminalnog klana Veljko Belivuk i Marko Miljković negirali su danas na saslušanju optužbe za pranje novca, a sličnu odbranu izneo je i pripadnik njihove grupe Ivan Filipovski

Po izlasku iz zgrade Specijalnog suda advokat koji zastupa Belivuka i Miljkovića, Dejan Lazarević izneo je detalje njihove odbrane u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

-  Oni su negirali izvršenje krivičnog dela pranja novca. Takođe rekli su da će u nastavku procesa preko svojih branilaca dostaviti dokumentaciju kojom će dokazati da nisu izvršili krivično delo koje im se stavlja na teret-rekao advokat Lazarević.

Na pitanje novinarke Informera o čemu razgovara sa optuženima i u kakvom su psihičkom stanju Belivuk i Miljković, Dejan Lazerević se zbunio kao da nije očekivao takvo pitanje, ipak ubrzo je usledio odgovor.

Foto: printscreen

 

- Verujte mi nikome o tome ne pričam. Svi su psihički zdravi i pravi, ali ne pričam o tome - pravdao se advokat Dejan Lazarević.

Treća istraga protiv klana Belivuk- Miljković

Podsetimo, prošle sedmice Tužilaštvo je pokrenulo novu istragu protiv njih i njihovih žena, kao i Belivukove tašte, zbog sumnje da su prali novac.

Njihove žene su saslušane, a potom puštene da se brane sa slobode.

To je treća istraga ovog tužilaštva koja se vodi protiv vođa ove kriminalne grupe.

Protiv Belivuka, Miljkovića i još 28 osumnjičenih pripadnika njihove grupe podignuta je optužnica za niz krivičnih dela, među kojima i pet ubistava.

U oktobru je protiv vođa grupe Belivuka i Miljkovića pokrenuta nova istraga zbog još jednog ubistva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pravda

pre 2 godine

Teske lazovcine! Krvoloci! Poremeceni! Hrkalovic je pustena, kako se cini, i ove ce pustiti jer "ne znaju nista". Ostaci žutih, na visokim pozicijama odrađuju prljava pustanja na slobodu, najokorelijih krimosa a sve da oslabe ugled predsednika među građanima. To je trebalo sva žuta gamad marš na ulicu iz drżavnih institucija ali i one poput ministra policije koji "nije nista znao" o prisluskivanju itd.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija