• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.12.2021

17:42

"PRELETELI" POLICIJU, ZAKUCALI SE U KUĆU Snimak jezive nesreće u kojoj je poginulo 7 ljudi, za volanom bio čovek iz Srbije

printscreen police.hu

Vesti

"PRELETELI" POLICIJU, ZAKUCALI SE U KUĆU Snimak jezive nesreće u kojoj je poginulo 7 ljudi, za volanom bio čovek iz Srbije

Podeli vest

Snimak nesreće u kojoj je u vozilu sa srpskim tablicama poginulo sedmoro ljudi objavljen je danas u mađarskim medijima.

Nesreća se dogodila 13.decembra, kada se vozilo srpskih registarskih tablica, u kojem su bili migranti, zakucalo u kuću, pošto je vozač odbio da stane radi policijske kontrole u Morahalomu blizu granice sa Srbijom.

- Jedan od stradalih u nesreći bio je državljanin Srbije. Dvojica srpskih državljana se sumnjiče da su pokupili migrante i krenuli ka Segedinu. Za sada znamo da je vozilom upravljao državljanin Srbije i on je stradao na licu mesta. U nesreći je poginulo i šestoro migranata, a još troje je povređeno. Drugi državljanin Srbije je priveden- saopštili su iz policije.


Vozač je posle nesreće priveden i protiv njega će biti pokrenut postupak zbog trgovine ljudima i izazivanja teške nesreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Đorđe

pre 2 godine

Od kada to policija privodi mrtve vozače poginule na licu mesta!!!

nesa

pre 2 godine

za ovaj tekst ,nije kriv novinar ,pa ne mora svako da razume španski

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija