• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.12.2021

22:02

Evo šta je Zoran Marjanović rekao policiji pola sata nakon što mu je žena nestala: Objavljen snimak razgovora nastao kobnog dana 2016. godine

Vesti

Evo šta je Zoran Marjanović rekao policiji pola sata nakon što mu je žena nestala: Objavljen snimak razgovora nastao kobnog dana 2016. godine

Podeli vest

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović jedan je od najintrigantnijih zločina u Srbiji. Od kada je 2016. Jelena nađena mrtva na nasipu u Borči, ovo je bilo ubistvo o kojem su brujali javnost i mediji. Na optuženičkoj klupi je njen muž Zoran Marjanović, koga Tužilaštvo tereti da je počinio ovaj zločin.

O tome šta se zaista desilo kobne noći u Borči postojale su razne teorije. Ono što je nesumnjivo utvrđeno je da je pevačica napadnuta na poljani, da je pokušala da se odbrani, ali da je ubica uspeo da je usmrti tvrdim predmetom, a potom odvuče do kanala, u čijoj vodi je policijski pas nanjušio njeno telo. Oružje kojim je ubijena nikada nije nađeno.

Nakon dužeg vremenskog perioda i istrage, iz trećeg puta podignuta je optužnica protiv Zorana Marjanovića, koji je od početka negirao da je ubio suprugu.


On je navodio da je njen nestanak prijavio odmah, dok je još bio na nasipu, ali ga policija nije shvatila ozbiljno.


Sada je razgovor Marjanovića sa  ljudima koji su radili u kontakt centru policije ugledao svetlost dana.

Kako se moglo čuti, Marjanović je prvo pozvao 192 i dobio PU za grad Beograd.

Foto: Printscreen You Tube

Jelena Marjanović

- Dobar dan, ja bih da prijavim nestanak, sa ćerkom sam na nasipu, majka je otišla da trči i nestala - čuje se Marjanović kako govori, na šta dobija pitanje službenika: Kako nestala?


- Nema je, tražim je sa ćerkom - kaže on, a službenica mu odgovara:
- Pa vratiće se, gospodine, ne razumem o čemu se radi, žena, pola sata je nema, možda je, nije vas videla pozadi, možda je trčala napred, vratiće se.


Marjanović na to govori da je to ravna staza i da Jelene i dalje nema, i da je niko nije video.
Razgovor se dalje nastavlja oko mobilnog telefona, gde Marjanović kaže da ona ima kod sebe mobilni, ali da se ne javlja.
- Dostpuna je, da li možete vi da je locirate? - pita Marjanović, na šta dobija preusmerenje na policiju u Borči.
Njima ponavlja isto što je rekao u ranijem razgovoru.

- Ja sam sa ćerkom ovde na nasipu, izašli smo da majka trči i vežba i nema je. Tražimo je nema je nigde. Evo gledamo, niko je nije video, a pre pola sata, 45 minuta je krenula da trči. Mobilni je kod nje, dostupna je i možete da je locirate - ponavlja on.

Foto: Informer

Mesto gde se sve odigralo

- Pa ne možemo mi tako, kako mislite da je lociramo - odgovara policijski službenik i slušalicu dodaje kolegi, dok u međuvremenu govori "ma neki izgubio mamu na nasipu i neće da mu se javi na telefon, da je lociram".


Potom se javlja drugi policajac kome Marjanović pnoavlja sve i daje tačnu lokaciju.
- Prva rampa, prvo skretanje, ovde kod Broče, niko je nije video...- navodi Zoran dok prolaznike pita da li je neko video Jelenu i dobija odričan odgovor.


Kako se moglo čuti u snimku koji je objavila TV Insajder, Zoran Marjanović još jednom pokušava da dobije pomoć policije pitajući ih da li mogu da lociraju njen telefon, na šta dobija kategoričan odgovor da ne može, nakon čega prekida vezu.

Posle desetak minuta ponovo je pozvao policiju.

- Halo, malopre sam zvao u vezi ovog nestanka, dok je dostupan telefon, molim vas reagujte. Ona je oteta verovatno, gospođo molim vas. Nestala je, pričao sam sa kolegom iz policije, iz Borče, Boris. On je privatno došao, da li možete nešto da uradite, sa ćerkicom je tražim, molim vas. Marjanović Zoran sam ja. Nestala je - rekao je Zoran.

Službenica u jednom trenutku zove šefa i kaže da ima jedan poziv koji je njoj "lično smešan", a onda upućuje nadležnog u detalje, koji joj govori da Marjanovića uputi na prijavu.

- Proverite da nije otišla kući - rekla je službenica, na šta joj on odgovara da nije i prekida vezu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZAvram

pre 2 godine

Невероватно! "Нема ми жене пола сата..."? Зове полицију? Као да је унапред знао да је нестала, без изгледа да се икада врати...

stojkogoran75

pre 2 godine

`- moje misljenje je da je zoran marijanovic ubio jelenu celu pricu o biciklisti i politicaru su izmislili zoranov pokojni otac da bi prevarili sud i policiju nek se ljuti ko god hoce na mene zoran je ubio jelenu

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17