• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.12.2021

15:28

(AUDIO) POJAVIO SE AUTENTIČAN SNIMAK ZORANOVOG POZIVA POLICIJI! Ovako je glasio razgovor Marjanovića sa službenicima na dan Jeleninog nestanka!

Vesti

(AUDIO) POJAVIO SE AUTENTIČAN SNIMAK ZORANOVOG POZIVA POLICIJI! Ovako je glasio razgovor Marjanovića sa službenicima na dan Jeleninog nestanka!

Podeli vest

Audio-snimak razgovora Zorana Marjanovića i policije, u kome se čuje kako prijavljuje nestanak supruge Jelene Marjanović pojavio se danas

"Halo, dobar dan, ja bih da prijavim nestanak, evo. Ja sam sa ćerkom, ovaj, na nasipu, izašli smo da majka trči, da vežba, ona je otišla da trči i nestala je. Nema je, ovde već pola sata sa ćerkom je tražim na stazi, ovde u Borči. Zajedno smo otišli, devojčica je ovde od pet godina. Ovo je ravna staza, niko je nije video, dostupna je, da li možete vi da je locirate? Ja bih da prijavim nestanak. Majka trči ovde po stazi, možda je pre 45 minuta eto krenula da trči. Nema je, tražimo je svugde. Ovde je na Dunavu, prva rampa, mobilni je dostupan, a ne javlja se. Kad se krene prema nasipu, prvo skretanje, od Borče, od crkve. Niko je nije video. Možete nekako da proverite?"

Ovo je prvi Zoranov poziv policiji, koji je uputio 2. aprila 2016. godine u 17 sati i 30 minuta. 

Ovaj snimak juče je emitovan na "Insajder TV".

Ubrzo nakon toga Zoran je ponovo pozvao policiju i ponovo im rekao da pokušaju da lociraju njegovu suprugu, koju sve vreme naziva "majkom" i ni u jednom trenutku ne izgovara njeno ime.

- Dobar dan, ponovo zovem zbog žene koja je nestala. Da li možete molim vas, dok je dostupan telefon da je locirate, ženu je verovatno oteo neko, nestala je, ovde je i vaš kolega iz policije, Boris iz Borče - rekao je Marjanović, na šta ga je policajka na centrali pitala da li je "Boris tu po službenom pozivu".

- On je privatno došao. Ovaj, da li možete, molim vas, dok je dostupna probajte... Evo ja sam ovde sa ćerkicom, tražimo je svuda - ponavljao je Zoran.

Tada ga je policajka prvi put pitala kako se zove. Predstavio se, a onda je nastavio:

"Ja sam ovde sa ćerkicom, ja i ćerkica i žena. Ona je krenula trim stazom ovde i nestala je, molim vas, da probate da je locirate, molim vas...", ponavljao je Marajnović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zanovetalo

pre 2 godine

On je sa "devojčicom od 5 godina", a ne sa svojom ćerkom...nestala je "majka", a ne njegova supruga ili devojčicina majka...ne predstavlja se, ne govori ime nestale...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija