• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.12.2021

10:33

PREVRNUO SE KAMION KOD BAČKE TOPOLE! Vozač prevozio ugalj, ostao zaglavljen!

Vesti

PREVRNUO SE KAMION KOD BAČKE TOPOLE! Vozač prevozio ugalj, ostao zaglavljen!

Podeli vest

Povređen vozač kamiona uglja, izgubio kontrolu nad vozilom, prevrnuo se i ostao zaglavljen na putu

Pre isključenja za Bačku Topolu, u smeru prema Subotici, u noći između subote i nedelje prevrnuo se kamion koji je prevozio ugalj i vozač teretnjaka je lakše povređen.

U Policijskoj upravi Subotica potvrđuju da je oko ponoći došlo do saobraćajne nesreće kada je vozač kamion izgubio kontrolu nad vozilom i zaglavio se preko cele kolovozne trake u pravcu Horgoša, a ugalj koji je prevozio se rasuo po putu. Vozač kamiona je srećom zadobio kakše povrede. Saobraćaj je bio u prekidu do 04.20 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija