• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

19.12.2021

12:01

SRBIN POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI U ŠVAJCARSKOJ!

A1tv.net/ ilustracija

Vesti

SRBIN POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI U ŠVAJCARSKOJ!

Podeli vest

Srpski državljanin (67) nastradao je u petak u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada se njegovo vozilo sudarilo s kamionom, u severoistočnom delu Švajcarske, prenosi portal News.in.24

Nesreća se dogodila u petak oko tri sata na raskrsnici.

- Vozač kamiona (43) sudario se direktno s našim državljaninom na raskrsnici. Sudar je bio jeziv i direktan. Za sada se još uvek ne zna kako je došlo do stravične nesreće. Delovi automobila bili su rasuti po putu, a ekipa Hitne pomoći prevezla je Srbina u bolnicu. Nažalost, on je od zadobijenih povreda preminuo nekoliko sati kasnije - navode mediji i dodaju:

- Ne zna se da li su mislili da neko od njih ima prvenstvo prolaza ili nisu gledali semafor ili postoji neki treći razlog sudara utvrdiće istraga. Tog dana nekoliko sati, ta deonica puta bila je u prekidu zbog uviđaja i saobraćaj se odvijao drugim alternativnim pravcima.

Služba katonalne policije Turgau radila je uviđaj, prikupila dokaze i utvrdiće kako je došlo do sudara u kom je naš državljanin poginuo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija