• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2021

14:27

Pomahnitali tinejdžer iz Leskovca napao staricu, oteo joj 2.000, pa HTEO DA JE SILUJE!

Vesti

Pomahnitali tinejdžer iz Leskovca napao staricu, oteo joj 2.000, pa HTEO DA JE SILUJE!

Podeli vest

Brutalan zločin u Leskovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su F. P. (2003) iz okoline ovog grada neposredno nakon što je, kako se sumnja, učinio krivična dela silovanje u pokušaju, razbojništvo i teška krađa.

On se sumnjiči da je, preksinoć, ušao u kuću 73-godišnje žene u okolini Leskovca i više puta je udario tražeći novac.

Кada mu je dala novčanik sa 2.000 dinara on je, kako se sumnja, pokušao da je siluje, a potom joj naneo tešku telesnu povredu. 

F. P. je, prethodno, kako se sumnja, razbio staklo na ulaznim vratima jedne prodavnice i ukrao novac i cigarete čime je oštetio vlasnika za oko 89.000 dinara.

Policija je kod njega pronašla sav ukradeni novac i cigarete.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivične prijave, priveden tužiocu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Keljmendi: Srbija vraća ulogu lidera u regionu
Politika

Keljmendi: Srbija vraća ulogu lidera u regionu

Novinar i publicista Migjen Keljmendi izjavio je da Srbija vraća ulogu lidera u regionu i da je postala američki i evropski prioritet na Zapadnom Balkanu, dodajući da je stav aktuelne kosovske vlade pogrešan, prenosi Ekonomija onlajn.

27.09.2024

16:51

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija