• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

25.12.2021

17:01 >> 21:35

TEŽAK UDES KOD SALAKOVCA Poginuo muškarac

printscreen 192

Vesti

TEŽAK UDES KOD SALAKOVCA Poginuo muškarac

Podeli vest

Muškarac LJ.V. iz mesta Ranovac kod Petrovca na Mlavi, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11 časova dogodila kod Salakovca.

Kako Informer nezvanično saznaje, pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina, mokar i klizav kolovoz usled kiše koja je neprestano padala na ovom području.

Saobraćajna nesreća se dogodila na mestu u blizini oštre krivine i mosta nadomak naselja, za koje se kaže da je kobno za vozače jer se upravo tu u prošlosti događalo dosta saobraćajnih nesreća koje su neretko imale i smrtne ishode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Zadesili smo se na mestu nesreće odmah nakon što se dogodila, jer smo krenuli u Požarevac. Prizor je bio strašan. Na lice mesta pored policije pod rotacijom, bilo je više sanitetskih vozila Hitne medicinske pomoći pristigleiz Požarevca, pa smo pomislili da ima više nastradalih
osoba - kaže vozač koji se u tom trenutku zadesio na toj deonici puta.

Više detalja znaće se nakon istrage.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija