• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2021

16:15

STRAŠNO NASILJE NA NOVOM BEOGRADU! Čovek brutalno bacio dete (12) na asfalt! (VIDEO)

printscreen

Vesti

STRAŠNO NASILJE NA NOVOM BEOGRADU! Čovek brutalno bacio dete (12) na asfalt! (VIDEO)

Podeli vest

Mlađi muškarac iz čista mira je pre dva dana povredio dečaka od 12 godina u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu

Kako saznajemo, dečaka S. Č. je bacio džudo zahvatom. Dečak ima hematome na vratu, modrice i u stanju šoka je, muca, plače i ne može da se smiri.

Advokat  Radiša Roskić koga su unajmili roditelji deteta, potvrdio je za Informer da je podneo krivičnu prijavu protiv 40-godišnjeg muškarca.

Navodno, razlog napada je bio taj što je dečak snimao telefonom na ulici, jer je imao domaći zadatak iz informatike da snima na stativu.

Tada mu je prišao muškarac i napao ga bez razloga. Sa napadnitim dečakom u društvu je bilo još dece.

Prilikom pada na zemlju, dečaku je povređena i noga, koja mu je bila u gipsu do pre mesec dana. 

Navodeći okolnosti slučaja, advokat kaže da je maloletnik bio sa svojim mlađim bratom, te da su dvojica dečaka od 12 i 10 godina, bili u poseti babi i dedi. Navodi da se incident desio na otvorenom kada je muškarac iz susedne zgrade izašao i nasrnuo na dete.

– Kasnije saznajem kao punomoćnik od policije da su mu deca kod te njegove zgrade zvonila na interfon. I on ima dete, i verovatno su u pitanju dečija posla – kaže Roskić dodajući detalje napada:

– Izleće, dakle, taj čovek, koji sigurno ima 40-ak godina, džudo zahvatom baca dete na pod, na asfalt, zavrće mu ruku. Diže ga, hvatajući ga za kapuljaču jakne i maltretira ga, dovodeći ga do ulaza. Očigledno nema nikakve podatke o tom detetu, dete uopšte ne stanuje tu. Zateklo se ispred prodavnice sa svojim još mlađim bratom.

Advokat kaže da je policiju pozvao komšija, te da je dečak zadobio lakše telesne povrede.

– Ima lake telesne povrede u vidu hematoma, bolnog vrata itd. Konsultovan je tužilac, zbog lakih povreda sve ide na privatnu krivičnu tužbu, nažalost. Ali furioznost, surovost… – ističe Roskić dodajući da su i roditelji duboko uznemireni zbog nemilog događaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iiiblue

pre 2 godine

Odakle ideja da sme da takne tudje dete? Sram ga bilo!

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija