• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

27.12.2021

16:59

MISTERIOZNA SMRT OLGICE KOD ZRENJANINA! Meštani sela Melenci prestravljeni! (FOTO)

Z.I.

Vesti

MISTERIOZNA SMRT OLGICE KOD ZRENJANINA! Meštani sela Melenci prestravljeni! (FOTO)

Podeli vest

Zrenjaninska policija se nakon potvrde da je u subotu 25. decembra oko 19.30 u selu Melenci pronađeno beživotno telo šezdesetjednogodišnje žene iz ovog mesta i da je telo poslato na obdukciju, nije zvanično oglašavala, ali u ovom banatskom selu kolaju priče da se ipak radi o ubistvu

- Čula sam da je mladić koji je automobilom prolazio i primetio telo žene u jendeku, pored puta u Ulici Žarka Adamova, u subotu uveče, slučaj prijavio policiji - kaže žena iz obližnje Njegoševe ulice, u kojoj je živela i Olgica T.

- U strahu smo, navodno je telo pronađeno u lokvi krvi, sa više povreda po glavi i ubodnih rana - dodaje komšinica, glasno se pitajući šta je i kome zgrešila jadna Olgica, koja je nekada radila u Zemljoradničkoj zadruzi i pre tri godine, ostala bez supruga.

Foto: Z.I.

Navodno, prema priči nekih meštana Melenaca, policija intenzivno traga za eventualnim pičiniocem zločina, neke mlađe muške osobe su čak i privedene, ali za sada nikakvih zvaničnih potvrda nema.

- Navodno je na nogama imala  papuče, a pored tela je pronađena čokolada, što ukazuje da se vraćala iz obližnjeg marketa, ili je možda krenula kod nekoga na Božić - kaže žitelj Melenaca, zabrinut za bezbednost svojih ukućana, jer kako kaže i on živi u mračnoj i neosvetljenoj ulici i nije sve jedno kada se nešto ovako dogodi.

Foto: Z.I.

Rezultat obdukcije novosadskog Instituta za sudsku medicinu, trebao bi da odgonetne  tajnu misteriozne smrti nesrećne Olgice iz Melenaca i dati odgovor da li je zaista ubijena, kako tvrde prestravljeni meštani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija