• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

28.12.2021

09:24

SUDARILE SE ČETIRI CISTERNE! Težak udes na na putu Negotin - Kladovo, DVA VOZILA ZAVRŠILA U JARKU (VIDEO)

printscreen

Vesti

SUDARILE SE ČETIRI CISTERNE! Težak udes na na putu Negotin - Kladovo, DVA VOZILA ZAVRŠILA U JARKU (VIDEO)

Podeli vest

U ranim jutarnjim satima na putu Negotin - Kladovo dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do sudara četiri cisterne

 

 

Još uvek nije poznato koji su uzroci sudara niti da li ima povređenih. Ono što je za sada pozanato da su u nezgodi dve cisterne sletele s glavnog puta u jarak.

Iz tog razloga nadležni apleuju da se obrati posebna pažnja u vožnji zbog prisutnosti magle i klizavog kolovoza u ovm delu Srbije.

Na istom putu, sudarila su se dva putnička vozila, a pet kilometara dalje jedan automobil udario je u zaštitnu ogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgoda je došlo zbog leda na kolovozu.

Iz MUP-a ističu da je saobraćaj obustavljen i da se vozila preusmeravaju na alternativne putne pravce, preko mesta Salaš i na stari put za Negotin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija