• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

28.12.2021

22:20

POGINULI MLADI SPORTISTI Valjevo zanemelo nakon tragične nesreće

printscreen instagram

Vesti

POGINULI MLADI SPORTISTI Valjevo zanemelo nakon tragične nesreće

Podeli vest

Smrt troje mladih ljudi koji su danas poginuli u udesu na putu Valjevo-Šabac potresla je sve one koji su ih poznavali.

Za volanom "pežoa" koji je prešao u suprotnu traku i podleteo pod kamion bio je N. A. Sa njim u kolima bila je njegova devojka I. M. i drug P.O. Svo troje su od siline sudara ostali mrtvi na licu mesta, a u kolima je bio i pas, koji nije preživeo.

Kako prenosi "Blic", vozač “pežoa”bio je student Tehničkog fakulteta u Novom Sadu.  Košarku je trenirao u valjevskom “Studentu”, a trenutno je nastupao za KK “Osečina”, klub iz svog rodnog mesta.

Foto: printscreen instagram

Nastradali momak i devojka

- Izuzetan mladić o kome svi koji su ga poznavali i u Osečini i u Valjevu imaju samo reči hvale. Sportista, zdrav, uvek nasmejan i prema svima izuzetno blagonaklon. Vožnju je položio kada je postao punoletan i često je bio za volanom, jer je putovao na relaciji Novi Sad-Valjevo, u kome ima stan, pa onda u roditeljski dom u Osečini. Nikada ni jedan problem u vožnji ili prekršaj, šta više, bio je odličan, siguran i vešt vozač, tako da je teško i poverovati da je nastradao na delu puta koji mu je bio tako poznat i kojim je često išao – pričaju njegovi potreseni prijatelji iz Valjeva i Osečine.Njegova devojka I.M, s kojom je bio u vezi od srednjoškolskih dana, takođe je bila studentkinja u Novom Sadu.

 Valjevo je u ovoj saobraćajnoj nesreći ostalo i bez njihovog, godinu dana starijeg, prijatelja O. P. (21), takođe perspektivnog sportiste, jer je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba "Metalac".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija