• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2021

14:23

U KUĆI  NIKO NIJE PREŽIVEO! Bivši robijaš je prvo ubio ženu pa ćerke

informer.rs

Vesti

U KUĆI NIKO NIJE PREŽIVEO! Bivši robijaš je prvo ubio ženu pa ćerke

Podeli vest

Još jedno telo pronađeno je u zapaljenoj kući u Ulici Sime Šolaje u Somboru koju je, prema prvim informacijama, zapalio vlasnik Zdravko G. (59) nakon što je ubio članove svoje porodice!

Komšije iz ulice Sime Šolaje u Somboru u kojoj se desila stravična porodična tragedija, kažu da je suprug zaklao svoju ženu, ubio ćerku, pa bacio bombu na kuću i onda se obesio.

Oni su u prvi mah izjavili da porodica ima još jednu ćerku, ali da ne znaju šta je s njom i gde je.

- Molimo se da joj otac nije naudio. Inače, on je navodno bio u zatvoru iz kog je izašao 24. decembra i vratio se kući - tvrde meštani.

Foto: informer.rs

 

U međuvremenu su vatrogasci pronašli i četvrto telo za koje se u prvi mah nije znalo ko je ali se onda saznalo da je reč o drugoj ćerki.

Foto: informer.rs

 

Na žalost postalo je jasno da je "glava" kuće Zdravko G. osim žene ubio i obe ćerke. U prvi mah se nije znalo ni šta je sa sinom, pošto je u porodici bilo troje dece - dve ćerke i sin, ali se u međuvremenu saznalo da je on prijavio požar u porodičnoj kući.

Telo Zdravka G. je pronađeno obešeno o gredu. Stradale devojčice išle su u osnovnu, odnosno srednju školu, dok je sin student.

Inače, Zdravko je navodno bio u zatvoru iz kog je izašao 24. decembra i vratio se kući, tvrde meštani. Kako kažu, u zatvoru je bio zbog nasilja u porodici i imao je zabranu prilaska.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 2 godine

Da li ima besmislenije "kazne" od zabrane prilaska? Ja mislim da je to smišljeno samo i isključivo da bi sudije sa sebe skinule odgovorost jer tu kaznu niti neko sprovodi niti kontroliše niti proverava a crne hronike su pune ubistava koje su počinili oni kojima je ta kazna izrečena. Užas, ugašena porodica ...

boki

pre 2 godine

Male kazne tolerisanje nasiĺja neduzni ginu.Policija nista nemoze sama bez suda koji mlako reaguje ko stiti kriminalce uvesti ponovo smrtnu kaznu

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija